Hemen Randevu Oluşturun

  • Randevu almak ücretsizdir.
  • Ücret bilgisi için doktorla iletişime geçin

Güvenlik kodu
4,0

0 değerlendirme
5 yıldız
4 yıldız
3 yıldız
2 yıldız
1 yıldız

Uzm. Psk. Yusuf BAYALAN Kimdir?

Psikoloji

Ben Psikolojik Danışman Yusuf BAYALAN. 1979 yılında Trabzon’da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Trabzon’da tamamladım. Sonrasında da Karadeniz Teknik Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünü bitirdim. İstanbul Ticaret Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji Bölümü’nde Yüksek Lisans öğrenimi gördüm.
Psikiyatrist H. Alp KARAOSMANOĞLU’ndan Şema Terapi eğitimi ve süpervizyonu aldım. Prof. Dr. Perin YOLAÇ’tan ise Bilişsel Davranışçı Terapiler eğitimi aldım.
Psikolojik Danışmanlık hizmeti sunduğum alanlar
- Yetişkin Psikolojik Danışmanlığı: Depresyon, Panik Bozukluğu, Sosyal Fobi, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Yaygın Anksiyete Bozukluğu gibi psikolojik sorunlar için psikolojik danışmanlık ve psikoterapi desteği sunuyorum. Belirli durumlarda ilaç tedavisinin değerlendirilmesi ve uygulanması için psikiyatrist yönlendirmesinde bulunuyorum.
- Kişisel Gelişim: Psikolojik yardım almak için her zaman psikiyatrik bir sorun yaşamamız gerekmez. Herhangi bir psikiyatrik tanı almış olmasak da hepimiz zaman zaman psikolojik bir zorlukla karşı karşıya kalabiliriz. Bu zorluklar arasında stres, aşırı öfkelenme, hayır diyememe, öz güven eksikliği, kendimizi ifade edememe, zamanımızı yönetememe, oto kontrol eksikliği vb. yer alabilir. Bahsedilen sorunlar, insan olarak potansiyelimizi geliştirmemize ve kendimizi gerçekleştirmemize engel olabilir. En genel anlamda, psikolojik açıdan kişisel gelişime dönük de psikolojik destek hizmeti sunuyorum.
- İlişki Danışmanlığı: İlişki, insan hayatındaki en merkezi kavramlardan biridir. Kötü bir ilişki bize kötü hissettirip psikolojik sorunlara yol açabilirken, iyi bir ilişki iyi hissetmemize ve psikolojik sorunlarımızla sağlıklı şekilde başa çıkmamıza yardımcı olabilir.
İlişki Danışmanlığı içerisinde Evlilik Danışmanlığı ve Çift Danışmanlığı(Flört  ve  Nişanlılık gibi ilişkilerin yaşandığı) yer almaktadır.

Hastane / Klinik

Kurum Adı

PADEM Psikolojik Danışmanlık - Özel Merkez

Adres

Telefon

212 416 3529

Web

yusufbayalan.com


Harita


Sorular

Soru Sor

Doktora soru sormak için lütfen üye ol yada giriş yap
Güvenlik kodu
  • Ad soyad bilgileriniz sadece ilgili doktor ile paylaşılmaktadır.
  • Bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmamaktadır.
  • Sorunuz bu web sayfasında yayınlanacak.
  • Lütfen herhangi bir kişisel bilgi iletmeyiniz.
  • İnternet, bir doktorun sağladığı tıbbi bakımın yerine geçemez.
  • Soru cevaplandığında size email üzerinden haber vermek içindir.

Soruyu gönder


4,0

0 değerlendirme
5 yıldız
4 yıldız
3 yıldız
2 yıldız
1 yıldız

Uzm. Psk. Yusuf BAYALAN hakkında görüş bildirin

Güvenlik kodu

Formu gönder