Merhaba 1 ay içinde 3 tane ella kullandim ve adetim baya geçikti 5 gün önce az bi kan geldi adetim görüntü verdi ama gelmedi yardimci olurmudunuz
Merhaba 1 ay içinde 3 tane ella kullandim ve adetim baya geçikti 5 gün önce az bi kan geldi adetim görüntü verdi ama gelmedi yardimci olurmudunuz
hocam merhaba. ben bu ay kolimen ve çatlatma ignesi vurundum. adetim zamanindan 4 gün önce geldi ve 2 gün daha çok siyaha yakin çok koyu sekilde kanamam oldu ve bitti. 3. günümde hiç kanama olmadi 4. günümde kahveye yakin ve pembe renkte akintim oldu bi kaçkez lavaboda denk geldim ama 1 gün sürdü. simdi tekrar pembe renkte bulasan bi akinti var sebebi ne olabilir.
Mrb hocam ben nişanlimla sürtünme birşeyler yaşadım bana boşalma olmadi bir kaç hafta sonra hamile olduğumu düşündüm 3tane test idrar testi yaptım gebelik çıkmadi midemde gece yarısı ağrılar hissediyorum yemek yedikten sonra geçiyor sonra adet oldum 4gün sürdü çok yoğun değildi fakat büyük parçalar halinde düşüyordu aradan1buçuk ay geçti ama Hale'n midem ağrıyor dün test yaptim 2tane ama boş çıktı bana yardimci olun??
Merhaba ben 10 aylık evli 7 aydırda gebelik.için uğraşıyorum adetim düzenli 29 30 günlerde oluyor döngüm uzunluğu 5 6 gün sürüyor yaşım 24 eşimin yaşı 31 acaba tedaviye gitmem gerekir mi ne yapmam lazım yumurtlama testi yapmıştım 14.gününde 2 çizgi çıkmıştı sizce bize ne önerirsiniz ?