Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Ed**** un**** –
Mrblar 1 haftadır kahve rengi akintim var normalde de regl düzensizliği yaşıyorum nedendir?
Bu**** de**** –
Adetimden 1 hafta sonra ilişkiye girdik 40 saat sonra Ella kullandım hapı kullandıktan 12 sonra adet belirtileri oldu normal adetime daha 10 gün var belirtiler oldu ama kanama olmadi acaba hapla ilgili biseymi ?
Ba**** so**** –
Hocam ben erkek arkadasimla iliskiye girdim ama girdigimde adetliydim 3 günümdü gögsümde donunca aciyo karnim agriyo ama adet olamadim aslinda içime de bosalmadi karnima bosaldi hemen sonrasindada silip yikamistim lekelenmem de yok hamile olabilir miyim
çi**** il**** –
Merhaba hocam evliyim 2aydir adet gormuyorum yas20 ve son bi haftadir sol overde kasik agrisi var bide ben 2sene once 2kere dusuk yaptim ve kurtaja girdim simdi tekrar hamile kalsam sorun olurmubide iliski sirasinda bosaldiktan sonra kan geldi ne olurcvb yazin sizce ne olabilir ?