hocam benm adetim 4 gun gecti.. idrar testi yaptim negatif cikti testi atmadm birgun snra testte 2nci cizgi hafif pembemsi belirdi..Suan hafif akintim olur nedeni nedir ?
hocam benm adetim 4 gun gecti.. idrar testi yaptim negatif cikti testi atmadm birgun snra testte 2nci cizgi hafif pembemsi belirdi..Suan hafif akintim olur nedeni nedir ?
hocam merhaba. ben bu ay kolimen ve çatlatma ignesi vurundum. adetim zamanindan 4 gün önce geldi ve 2 gün daha çok siyaha yakin çok koyu sekilde kanamam oldu ve bitti. 3. günümde hiç kanama olmadi 4. günümde kahveye yakin ve pembe renkte akintim oldu bi kaçkez lavaboda denk geldim ama 1 gün sürdü. simdi tekrar pembe renkte bulasan bi akinti var sebebi ne olabilir.
Merhaba hocam ben sözlüym unv okuyorum. Kasimin 6 snda birlikte oldum içime bosalmadi ama kasım bitti aralık ayı 9 u bugün hala hasta olmadım doktor rahim ağzımın kalın olduğunu kan tahlili yaptı yalnız ben okadar korktumki hamileyim diye vessalam sonuçlar çıktı doktor süt oranimin yüksek olduğunu 38 olduğunu söyledi bana adet sokucu progestan verdi 100 mg anlamadığım nokta araştırdım hamilelik için düşük olmaması için veriliyormuş hocam ne yapicagimi şaşırdım bu ışte bir saçmalık var ne olur yardımcı olun okul okuyorum hocam hamile kalmamam gerek lütfen cevap verin ne olur