Merhaba benİm adetim düzenliydi son zamanlar 10 kilo kadar kilo aldım kısa sürede 67 kiloyum ve 5 ay adet olmadım tarlusal kullandım adet oldum ama aşırı kanama var ve bugün 11.gunum neden böyle oldu
Merhaba benİm adetim düzenliydi son zamanlar 10 kilo kadar kilo aldım kısa sürede 67 kiloyum ve 5 ay adet olmadım tarlusal kullandım adet oldum ama aşırı kanama var ve bugün 11.gunum neden böyle oldu
Hocam merhaba, bekarım ve adetıme 14 gun varken erkek arkadaşımla ıc camasırlarımızla sürtünme yoluyla bırlıkte olduk. 1 saat sonra camasırımda acık parlak kırmızı kan lekesı geldı. Dğer gün bu kan peceteyle her baktıgımda devam ettı. sizce nedeni ne olabilir? kızlık zarımla alakalı bır durum mu yoksa 2 sene once yumurtalıklarımda kist teshisi konmustu onunla alakalı bır durum mu?
Merhabalar Aytun Hanım, Regl zamanım 29 temmuzda başlayarak 6 ağustosta sona erdi. Daha sonrasında eşimle ilişkiye girdik günde bir kere. Yalnız reglim bittikten 4 gün sonra pembemsi lekelenme başladı ve hala devam etmektedir. Dün herhangi bir problem vardır diye Kadın Doğum Doktoruna başvurdum alttan muayene etmesi sonucu herhangi bir problem yok rahminizde dedi. tekrar ultrasonla da baktı hiçbirşeyiniz yok dedi tekrardan. sizce bu akıntı neden olmaktadır. 8 aydan beri evliyim ilk defa boyle bir durumla karşılaştım. Bilgi rica ediyorum sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Merhaba Öncelikle Bu Kadar Geç Cevapladığım İçin Kusura Bakmayınız Erişim Sorunum Oldu. Ama Eğer Muayeneniz Yapıldıysa Ve Doktorunuz Sorun Olmadığını Söylediyse Zaten Endişelenmenize De Gerek Yok. Böyle Durumların Tekrarlaması Durumlarında Rahimağzından Smear Testi Yapılmalıdır.Saygılarımla.
Hocam merhaba....ben geçen ayın 8nde regl olmuştum . Geçen hafta nişanlımla ilişkiye girdim içime boşaldı. İkinci gün gene aynı şekilde 2 kez içime boşaldı . üzerinden 3 gün geçtikten sonra ella hapı kullandım 2 gün sonra regl oldum az kanamam var acaba hamile kalma olasılığım var mı ? BilgilendirirseniZ teşekkür ederim..