Adetim iki gün geçti sirtim cok ağrıyor her an hasta olacakmışım sanki ve bugün adet oldum sandım ama kahverengi bi akintim var test yaptım tek çizgi çıktı acaba hamile miyim?
Adetim iki gün geçti sirtim cok ağrıyor her an hasta olacakmışım sanki ve bugün adet oldum sandım ama kahverengi bi akintim var test yaptım tek çizgi çıktı acaba hamile miyim?
Merhaba Hayırlı Olsun Gebeliğiniz. Gebelikte Kusma Bulantı Koku Hasasiyeti Ya Da Acı Su Gelişi Normal Kabul Edilir. Ancak Çık Rahatsız İseniz Gebelik Takibinizi Yapan Doktorunuzdan Bazı İlaç Önerileri Alabilrsiniz. Tuzlu Kreker Galeta Elma Gibi Besinler De Asit Salgısını Azaltır. Sevgiler.
Ben haziran yada temmuzda da sevgilim le iliskiye girdim yani baya oldu 4 ay falan adet oldum ondan sonra ama bu ay kahverengi akinti geldi adetten önce ondan ondan bir kaç gün sonra normal kan geldi 4 Gün geldi kesildi suan 5 gündür kahverengi akinti geliyor sanki Karnim sis gibi bilmiyorum sisiyor sanki psikolojik olabilir mi
Merhaba Adet Sonrası Gelen Kahverenkli Lekelenmeler Normaldir. Adet Öncesi Gaz Ve Şişkinlik İse Pms Dediğimiz Adet Öncesi Gerginlik Sendromundan Olabilr. Bunun İçin Önerecek İlaç Çok Olmaz Ama Sizi Aşırı Rahatsız Ediyor İse Şikayetlerinize Yönelik Beslenme Değişklikleri İşe Yarayabilir. Sevgiler.