Adetim iki gün geçti sirtim cok ağrıyor her an hasta olacakmışım sanki ve bugün adet oldum sandım ama kahverengi bi akintim var test yaptım tek çizgi çıktı acaba hamile miyim?
Adetim iki gün geçti sirtim cok ağrıyor her an hasta olacakmışım sanki ve bugün adet oldum sandım ama kahverengi bi akintim var test yaptım tek çizgi çıktı acaba hamile miyim?
Merhaba , simdiye kadar normal olan adetim bu ay tam adet olma günüm de bi iki damla diger günlerde hafif lekelenme oluyor kahverengi renkli adet gelmiyor karin ve bel agrim da olurdu halsizlik olurdu bu sefer hiç belirti yok 4 . Gundeyim hala lekelenme seklin de sebebi ne olabilir ilginize tesekkür ederim
Merhabalar Aytun Hanım, Regl zamanım 29 temmuzda başlayarak 6 ağustosta sona erdi. Daha sonrasında eşimle ilişkiye girdik günde bir kere. Yalnız reglim bittikten 4 gün sonra pembemsi lekelenme başladı ve hala devam etmektedir. Dün herhangi bir problem vardır diye Kadın Doğum Doktoruna başvurdum alttan muayene etmesi sonucu herhangi bir problem yok rahminizde dedi. tekrar ultrasonla da baktı hiçbirşeyiniz yok dedi tekrardan. sizce bu akıntı neden olmaktadır. 8 aydan beri evliyim ilk defa boyle bir durumla karşılaştım. Bilgi rica ediyorum sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Merhaba Öncelikle Bu Kadar Geç Cevapladığım İçin Kusura Bakmayınız Erişim Sorunum Oldu. Ama Eğer Muayeneniz Yapıldıysa Ve Doktorunuz Sorun Olmadığını Söylediyse Zaten Endişelenmenize De Gerek Yok. Böyle Durumların Tekrarlaması Durumlarında Rahimağzından Smear Testi Yapılmalıdır.Saygılarımla.