Hocam Merhaba; Eşim 36 yaşında; her 3 ayda bir rütin jinekolojik kontrole gidiyor. Son kontrolde mesanede bir kitle gözlemlendi. Görüntüler ektedir. Kansermidir.iyi veya kötü huylumudur?
Hocam Merhaba; Eşim 36 yaşında; her 3 ayda bir rütin jinekolojik kontrole gidiyor. Son kontrolde mesanede bir kitle gözlemlendi. Görüntüler ektedir. Kansermidir.iyi veya kötü huylumudur?
Mrb hocam.5 yıllık evliyiz.eşim varikosel ameliyatı oldu.bu süreçte iki gebelik yaşadım bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.eşim sperm testi yaptı test sonucu şöyle :millilitrede sayı 40 milyon. Toplam sperm sayısı 80 milyon.hareketliliği %40. Morfoloji%5 . Tetest sonucunu yorumlarsaniz sevinirim.cvp verirseniz çok sevinirim şimdiden tşkler
Merhabalar doktor bey, eşim 2 hafta önce, özel bir poliklinikte, 15 gün aralıkla verdiği 2 spermiyogram sonucuyla azospermi tanısı aldı. Testis doppleri normal çıktı. Arkasından hormon tahlili bakmamız gerekiyor dediler, fsh ve lh bakıldı, onlarda normal çıktı, bundan sonrası için bizi biyopsi icin kapsamlı bir hastaneye oradanda uygunsak tüp bebek merkezine gitmemiz için yönlendirdiler. Bundan 10 ay önce tiroid papiller ca nedeniyle 150 mCi radyoaktif iyot almıştı. Simdiden sonra ne yapalım? Nasıl bir yol izleyelim ?
iyi gunler hocam benim esim silahli yaralama sonucu omurgasina saplanan kursun yuzunden engeli kaldi 1yilik evliyiz sperm cikisi olmadigindan dolayi tup bebek yapticaktik ama tese ameliyatinda sperm bulunamadi ve islem iptal edildi bu konuda bilgi almak istiyoduk hoc sperm cikisi olmaz mi bebek sqhibi olabilirmiyiz buna rahmen ? simdiden tesekurler hocam