Hocam Merhaba; Eşim 36 yaşında; her 3 ayda bir rütin jinekolojik kontrole gidiyor. Son kontrolde mesanede bir kitle gözlemlendi. Görüntüler ektedir. Kansermidir.iyi veya kötü huylumudur?
Hocam Merhaba; Eşim 36 yaşında; her 3 ayda bir rütin jinekolojik kontrole gidiyor. Son kontrolde mesanede bir kitle gözlemlendi. Görüntüler ektedir. Kansermidir.iyi veya kötü huylumudur?
merhaba Kaan Hocam, iki kez varikoselden ameliyat oldum ama ameliyat öncesiyle sonrası arasındaki sperm kalitesinde pek değişiklik olmadı. sayı 8 milyon hareketlilik yok gibi. bir kez eşimle aşılama yaptırdık sonuç negatif çıktı. yalnız bu tedavi sürecinde sperm hareketini ve sayısını artırmak için bana herhangi bir ilaç vermediler. şimdi ikinci tedavi için doktorumuz direkt tüp bebek tedavisine geçelim dedi. bu süre zarfında sperm kalitesini artıracak ilaçlar kullanmamı tavsiye eder misiniz veya siz ne önerirsiniz. şimdiden teşekkür ederim.
Mrb hocam.5 yıllık evliyiz.eşim varikosel ameliyatı oldu.bu süreçte iki gebelik yaşadım bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.eşim sperm testi yaptı test sonucu şöyle :millilitrede sayı 40 milyon. Toplam sperm sayısı 80 milyon.hareketliliği %40. Morfoloji%5 . Tetest sonucunu yorumlarsaniz sevinirim.cvp verirseniz çok sevinirim şimdiden tşkler
hocam varikosel ameliyatı oldumoldum ameliyattan önce toplam sperm sayısı 30 milyondu ileri doğru hareket %0 yavaş hareketli %15 yerinde hareket %25 hareketsiz %60 ameliyattan sonra ise toplam sperm sayisi 12 milyon ileri doğru hareketli %4 yavaş hareketli %16 yerinde hareket %45 hareketsiz %35 bu durum üzerine doktorun neofortil diye ilaç yazdı 2 ay kullanmami söyledi halen kullanıyorum. bu ilaç faydalı olur mu yoksa ek tavsiyelriniz olur mu ? şimdiden teşekkürler