Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
be**** ir**** –
göğsümde kaşıntı,kızarıklık,su gibi sarı bir akıntı var.bunun nedeni nedir?
ca**** ma**** –
Gebelikte çekilen ultrasonda gösterilen değerlerden DYN: 2 ENH: 2 SCC:1 ne anlama gelmektedir. Ayrıca tetkik istem formunda gösterilen YAŞI: G:2 P: A:1 Y: Q ne anlama gelmektedir. Teşekkür ederim. Saygılarımla.
Te**** Di**** –
Esimlen 5.tup bebek denememizde gebelik elde ettik 7.aylik gebelik te esim yan olarak yattiginda bebek asiri hareket etmekte .ve bogazinda ,girtlaginda asiri yanma olmakta . Bunlar normalmi?
as**** ay**** –
Hocam merhaba; Benim regl dönemi sonrası 2 haftaya yakın akıntım devam etmekte ve korkuyorum ilk defa böyle birşey ile karşılaştım.Kahverengi akıntı ve kum gibi birşeyler gelmekte geçer diye bekledim ama devam etmekte öneriniz nedir ? Çok teşekkürler..