Benim gozlerimde kuruma var her gittiğimiz doktorlar tedavisi yok diyor. Tedavisi varmi yok mu ve ileri donuk kor olma riskinde var diyorlar .
Benim gozlerimde kuruma var her gittiğimiz doktorlar tedavisi yok diyor. Tedavisi varmi yok mu ve ileri donuk kor olma riskinde var diyorlar .
Merhabalar. ben 3 ay önce istanbulda özel bir hastanede gözlerimden excimer lazer tedavi ameliyati oldum. Sagda 4 derece astigmat solda 3.75 astigmat ve 1.25 hipermetrop vardi. Ameliyat sonrasi astigmat 0 oldu ama sag gözümde 0.5 sol gözümde 1.0 miyop var. Ama benim size soracagim asil soru bambaska. Ameliyat olduktan sonra önceden isiklari çok keskin görebiliyordum. Ama suanda isiklarin etrafinda çok belirgin bulanik isik yayilmasi oluyor. Ben bunu doktoruma sordum yanit veremedi farkli bir doktora gittim. gözümü inceledi lazerin gayet basarili oldugunu söyledi. sonra göz bebeklerimi büyüten bir damla damlatip gözün arkasini inceledi ama oda bana bir cevap veremedi herseyin normal göründügünü söyledi. ben grafik tasarimciyim ve size isikta nasil gördügümü tarif etmek için asagidaki linkte bir resim paylasiyorum. Bu resimde gece gökyüzündeki ay var ama bunu birde trafikteki halini düsünün. yada isiklari çok olan bir ortamda. çok kötü birsey bunun nedeni ne olabilir? Ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz çok sevinirim.
Muayene Ve Tetkikler Sonrası İçin Göz Yapınız Tedavi İçin Uygun İse Lazer İle Düzeltme İşlemi Yapılabilinir. 444 44 24 No'lu Telefondan Ücret Bilgisini Öğrenebilirsiniz.
Muayene Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Uygun İse Katarakt Cerrahisi Yapılabilinir. 0212 444 44 24 No'lu Telefondan Bilgi Alabilirsiniz.