Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
ze**** ya**** –

kızım şu anda 2 yaş 2 aylık.bundan 4-5 ay önce yazın havuza girmişti. döndükten 10 gün kadar sonra sol gözünde kızarıklık olmaya başladı ve kızarıklık büyüdü aynı şamanda şişti. bu arada önce göz doktoruna sonra çocuk doktoruna götürdük. göz doktoru antibiyotikli damla verdi. çocuk doktoruda antibiyotik şurup verdi. ancak geçmeyince dünya göz hastanesnde başka bir göz doktoruna götürdük. o da başka antibiyotikli damlalar verdi. en son türkiye hastanesinde göz doktoruna gittik. gözünde bi şey kalmadığını cildindeki kızarıklıklar için cildiyeye gitmemizi söyledi. Cildiyece impedigo dedi, pomat verdi, kullandık. Sonuç olarak gözdeki o büyük şilik ve kızarıklıklar geçti. ancak kirpik dipleri hala kızarık, kızarıklık bazen azalıyor bazen artyor. bunun için ne yapmalıyım göz doktorunamı, cildiyeyemi artık nereye gideceğimi bilemiyorum. yol gösterirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Kirpik diplerindeki kızarıklık için özel şampuanlarla(PH değeri cilt için uygun olan,bunu cilt dr unuza danışabilirsiniz) göz kapakları ve kirpik diplerini her akşam yıkamanızı,cildini nemli tutmanızı,ciltte pullanmaya ve alerjik durumlara mümkün olduğunca izin vermemenizi önereceğim..