Merhaba Qliaristayı 17 gündür kullanıyorum 17. gün de içmeyi unuttum ve öbür gece ilacı hemen ictim. Sonra bırden kahverengi ve kırmızı kanama ve karın ağrısı başladı. Bu kanama ve ağrıyı geçirmek için neler yapabilirim bunun olması normal mi?
Merhaba Qliaristayı 17 gündür kullanıyorum 17. gün de içmeyi unuttum ve öbür gece ilacı hemen ictim. Sonra bırden kahverengi ve kırmızı kanama ve karın ağrısı başladı. Bu kanama ve ağrıyı geçirmek için neler yapabilirim bunun olması normal mi?
Merhaba hocam sorumu yanitlarsaniz cok sewinirim benim adetim her ay duzenli olur bu ay 4 gun geciktim ve hamilelik belirtilerini yasadim akinti acik sari seklinde adet olmadn bir gun once kahverengi leke seklinde geldi sabahi adet oldum ilk defa boyle bisey yasdim sizce hamile olma sansim varmi kan testi yaptrmalimym
Merhaba Aytun Hanim. Cok zor durumdayim ve sizden fikir almak istiyorum. Erkek arkadasimla birlikte olduk. Olmadan once olmayi denemistik ama ben yapamamistim jinekologa gittim. Kizlik zarimda erezyonlar oldugunu ama yirtilmadigini kizlik zarimin esnek olmadgini ve yirtildiginda kanayacagini soyledi. Birlikte olmamiza ragmen benim hic kanamam olmadi. Ve ben erkek arkadasimi ilk birlikteligim olduguna inandiramiyorum. Doktor kanar esnek degil dediyse neden kanamadi diyor? Sizce neden kanamadi doktorun yanlis muayene etme ihtimali varmi?
Merhaba Tekrar Doktor Muayenesi Olmanızı Önerebilirim Sadece.
aytun hanım merhaba 39 yaşındayım ve 9 aylık evliyim. en son adet tarihim 09.02.2015 adetim normalde 26-28 gün arasında oluyor. bu gün gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı. bir haftadır da adet dönemi sancılarını yaşıyorum bu gün ise kahve rengi kanama geldi yoğunluğu çok değil ama. bu durumla ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim. iyi çalışmalar