Sinan bey merhaba, Ben 10 yaşından beri miyop hastasıyım. Gözlerim 1 numarayla başladı şu an 20 yaşındayım ve 5 numara.Her yıl ortalama 0.25-0.50 artıyor.Ameliyat olabilmem için ilerlemenin kesinkes durması gerekiyor mu? Teşekkürler.
Sinan bey merhaba, Ben 10 yaşından beri miyop hastasıyım. Gözlerim 1 numarayla başladı şu an 20 yaşındayım ve 5 numara.Her yıl ortalama 0.25-0.50 artıyor.Ameliyat olabilmem için ilerlemenin kesinkes durması gerekiyor mu? Teşekkürler.
2 yaşındaki kızımı aşı için aile hekimliğine götürdüğümüzde sol gözde kayma var biraz dedi.daha önceden böyle birşey dememişti.yakın zaman önce görmesine rağmen.özel göz doktoru muayenesine gittik.sol göz 2.50 sağ göz 0.50 miyop kayma bu yüzden dedi.3 yaşına kadar A vitamini vermemizi 3 yaşında o zmanki duruma göre gözlğk vereceğini 6-7 yaşına kadarda tamamen düzeleceğini garantiledi.Sizin görüşünüz nedir hocam?
6 Ayda Bir Muayenelerini Yaptırmanız Ve Göz Numaralarında Artış Olup, Olmadığının Saptanması Gerekir. Şimdiden Gözlük Kullanmasını Öneririm. 6-7 Yaşına Kadar Düzelme Garantisinin Verilmesinin Uygun Olmadığı Kanaatindeyim. Takip Edilmesi Gerekmektedir.
Size Yapılacak Tetkik Ve Muayene Sonrası Göz Yapınız Lasere Uygunsa Laser Operasyonu Olabilirsiniz. Tekrarlama Olasığıyla İlgili Size Yapılacak Muayene Sonrası Kesin Bilgi Verebiliriz. Refraksiyon Ve Muayenenizi Tüm Sonuçlarınızı Değerlendirmemiz Gerekir. Operasyon Fiyatları 1.200 Eurodan Başlayıp 1.500 Euro Ya Kadar Çıkabiliyor. Bu Size Uygulanacak Yönteme Göre Değişiyor.
Muayene Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Uygun İse Lazer İle Tedavi, Uygun Değil İse Farklı Cerrahi Tedavileri Önerilebilinir.