Merhabalar hocam, SMILE laser ve LASIK in birbirine göre avantaj dezavantajları nelerdir? Ben 2.0 miyop um hangisi bana uygundur?
Merhabalar hocam, SMILE laser ve LASIK in birbirine göre avantaj dezavantajları nelerdir? Ben 2.0 miyop um hangisi bana uygundur?
hocam ben 26 yaşındayım bende doğuştan albino ve nistagmus hastasıyım görme oranım yüzde 2ünlük0 üniversite öğrencisiyim günlük hayatta çok zorlanıyorum bıktım artık tedavisi var değin hocam sizden cevap bekliyorum doktorlara gidip tedavisi yok kelimesinden bıktım hocam ne olur düzelt gözümü ayrıca gözümde 6 hp 5 ast var
hocam iyi günler 4 ay önce sağ gözüme perde inmişti ve özel bir kliniğe gidip norsol adında ilaç kullandım . iki gözüme de kullandım tam 1 hafta . perde geçti fakat gözlerimde bulanıklık başladı sonra yanma batma sol gözümde şişme oldu devlet hastanesine gidince bozukluk var gözünde hafif dedi ama gözlük vermedi ilaç verdi alerjin var dedi sonra başım göz kemiğim burun kemiğim ensem ve beynimde ağrılar oluşmaya başladı eğitim ve araştırma hastanesine gidip mr ve göz tahlili yaptım . doktor gözümde ppatolojik durum olmadığını söyledi bozukluk var dedi ama emin olamadı . mr sonucumda da retansiyon kissti ve demiyalinizan hastalığı olduğu söylendi . gözlerim 3 aydır bulanık görüyorum ama az fakat rahatsız oluyorum sizce nörolojik mi yoksa gözle ilgili mi , gözle ilgiliyse egzersizle geçermi ?