Selamün Aleyküm merhaba hocam yaşım 17e 1 ayim kaldı 4 yaşından itibaren gözlük kullanıyorum ama şu 2014 den itibaren takmiyorum hastalıgim miyop lazer tedavisi olabilir miyim
                                Selamün Aleyküm merhaba hocam yaşım 17e 1 ayim kaldı 4 yaşından itibaren gözlük kullanıyorum ama şu 2014 den itibaren takmiyorum hastalıgim miyop lazer tedavisi olabilir miyim
                                Hocam 26yasindayim iki gozumde 4derece astigmat ve 1derece miyop var. Lazer operasyonu olmak istiyorum 3 hastaneye gittim birisinde sol goz kornea kalinligim 494 sag goz 502 cikti sol gozde risk var yapamam dedi. Diger hastane de sol goz kornea kalinligim 499 sag goz kornea kalinligim 506 cikti orda ki doktorda ayni sekilde sol gozde risk var yapamam dedi. Baska bi hastanede de doktor prk yontemiyle yapabilcegini soyledi ama sonra korneamda diklesme oldugunu gordu ve oda yapan doktorlar cikar ama ben riske giremem dedi. Son çarem sizsiniz gercekten gozluklerden kurtulmak istiyorum prk yontemine bile raziyim. Korneanin dik olmasi inceliginin 490civarinda olmasi gercekten buyuk bir sorun mu? Siz yapamaz misiniz hocam?
                                
                                Merhaba doktor bey ben 20 yaşındayım ve yaklaşık 5 senedir göz rahatsızlığım var. Hep doktorlara gittim rahatsızlığımın sebebini kesin olarak bir şey söylemediler, çok tedavi gördüm ama iyileşmedim. Üç ay önce Acıbadem hastanesine gittim muayeneden sonra rahatsızlığım sebebini göz kuruluğu söylediler ve ısı kompres masaj ve bir göz şampuan tedavisini yazdılar. 2 ay kullandım pek faydası olmadı. Bu hastalığın bir tedavisi var mı, tamamen iyileşme şansım var mı ? Lütfen cavaplabilir misiniz?