Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
Ba**** yı****

Merhaba hocam ,3.5 yaşında oğlum var.son beş gündür bir dakikada yaklaşık olarak 1 ile 5 arasında sürekli esniyor.Kulak burun boğaza gittik sorun yok dediler.Çocuk doktoruna gittik olabilir dediler ve akciğer rontgeni alındı ama akciğerle ilgili olarak bir sorun olmadığı söylendi.Hocam biraz kendimizi çaresiz hissetmeye başladık sizleden yardım istiyoruz.Yönlendirmeniz bize yetecektir.Teşekkür ederim.İyi çalışmalar.

Kadın
ze**** öz****

sayın hocam merhaba ben zeynep benim 5 yaşında bi oğlum var 3 yaşındaken 1 kez ateşli havale geçirdi geçtiğimiz salı günüdeokulda biraz ateşi vardı ben de eve getirdim biraz karnı ağrımış tuvalete gitti bende banyo aptırdım daha sonra yatırıyodum o arada tekrar havale geçirdi sonrasında ateşi vardı hastaneye gitti ama doktorlar önemli olmadığını söyledi bende şunu çok merak ediyorum banyo yaptırdığım halde neden havale geçirdi lütfen bana yardımcı olun bu sorular beynimi yiyip bitiriyor.Şimdiden çok teşekkür ederim

Kadın
se**** ek****

iyi günler oğlum 2 buçuk aylıkken bazadan düştü ve düştüğü gün çok fazla uyuyordu zorla uyandırmaya çalışsamda uyanıp tekrar hemen uyuyordu bir kaç gün sonra çocuk doktoruna rutin muayene için gittiğimizde olayı anlattım çocuğun genel durumu şuan iyi bir şey olsaydı çoktan komaya girerdi dedi oğlum şuan 34 aylık hem vücut gelişimi hem motor gelişimi yaşıtlarına göre iyi görünürde çok sağlıklı bir çocuk fakat son günlerde oturduğu yerde bir anda --- başım döndü diyor size sorum acaba oğlum küçükken düştüğü için bir hasar oluşmuşmudur baş dönmesinin düşmesiyle alakası olabilirmi

Dr. Canan YILDIRIM
Dr. Canan YILDIRIM

merhaba, Nörolojik muayene ile değerlendirmek gerekir. Direkt bağlantılı görünmüyor. Ancak muayeneye göre gerekirse beyin görüntüleme istenir. Randevu için 05322600334den bize ulaşabilirsiniz.

Erkek
er**** ün****

Iyi günler hocam 2,5 yasindaki kizima bardet-biedl sendromu konuldu.Bu konu hakkinda bizleri aydinlatabilir misiniz,herhangi bir tedavi yontemi var midir?