Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
kü**** ay****

merhaba hocam benım karacger sorunum var ama bingöldekı doktor sorunun ne oldgunu cozemedm dedi ultrasonda ( parankim ekosu ince granüler heterojendr ) yazıyordu cgermdekı sorun ne yardımcı olurmsnz cıddı bsey varmı ?

Erkek
em**** ci****

hocam slm migdemde problem var maglesef surekli tokluk hissi ve agiz yolu ile gaz var siskinlik bagzen oluyor herzaman degil bazende sanki karnimin ustunde kedi oturmus gibi hissediyorum gaz oldugundan dolayi herhaldeama genel sikayetlerim bunlar endoskopi yaptirmadim cunku maglesef sosyal guvencem yok kesin cozum icin muhakkak yaptirmma gerekiyorumu saglik ocaginda uzman dr var onunla gorustum kendisi bana sinirsel bir durumda olabilir dedi rennie duo suspansiyon verdi gunde 2 defa nexium 40mg ac karna tranko-buskas verdi birde bu sikayetlerim yeni degil tranko-buskas kullaniyordum daha once hicbir sikinti olmamisti simdiye kadar biraktim migdem gene problem oldu tesekkur ederim iyi calismalar dilerim

Erkek
me**** ya****

Merhabalar doktor bey.18 yaşındayım karaciğerimde yağlanma varmış bir hafta sonra ultrason vs bazı testlere giricekmişim.1 hafta önce alkol aldım ve daha öncesindeds almıştım.Karaciğer testlerimde alkol aldığım belli olur mu?

Kadın
ga**** tu****

öncelikle geçen gün test yaptırdım hemogram testi. sonuçlarım : hgb:11.3 normal aralık: 12.3-15.3 /// mcv:76.9 normal aralık :80-96/// rdw:16.0 normal aralık:11.6-14.4/// mch:24.6 normal aralık:28-33/// mchc:32.0 normal aralık:33-36/// lym%49.2 normal aralık :25-40/// neut%: 37.6 normal aralık:50-70/// mon:0.60 normal aralık:0.24-0.36/// mon%:8.7 normal aralık:2-8 ///testte sadece bu sonuçlar yüksek ve düşük çıktı ben özellikle lym yüksekliği ve mon yükseliği ve nötrofil düşüklüğünden ötürü lösemi ya da kemik iliği kanseri olabilrimiyim yani kll kanseri yada all kanseri gibi kanser türleri olabilir mi ?

Erkek
Mb**** T****

Hocam, yaklaşık 1-2 haftadır bağırsak problemi yaşıyorum. Tuvalet ihtiyacı geliyor fakat yarım yarım dışkılama oluyor tam rahatlama olmuyor. Birde yemeklerden sonra sürekli ses geliyor bagirsaktan. Sebebi nedir? Artık korkmaya başladım

Erkek
Oğ**** Ek****

Hocam merhabalar.. Benim dalak boyunda büyüme var.(130mm) Bunun yanısıra ; Hgb:16,95 mchc:35,6 Pct:0,144 Rdw:15,8 Bas:0,03 Bilrubin:0,33 normal değerlerden farklı çıktı.Kanser olma ihtimalim sizce nedir? Kısa zamanda tahlil sonuçlarını doktora götüreceğim ancak şu sıralar götüremiyorum.Siz bana cevap yazarsanız çok mutlu olurum çünkü uykular haram oldu ikilemde kalmaktan. Tşkler..

Kadın
Le**** Ge****

Bana şeker yüklemesi yapıldı OGTT 75gr 2. Saat 126 %Hba1c 6 çıktı şekerin yok dedi okadar Ama benim sık sık acıkmalarım arada mide bulantım sık sık vajinal kaşımtım oluyor doktora gözüktüm mantar yok dıştan kırem verdi.Buna gôre benim şeker direncin yokmu diyetisyene mi gitmem gerek ne yapayım.

Kadın
Bü**** Ay****

Merhaba doktor bey mide agrisinda cok sıkıntı cekiyorum. Doktora gitmeden Uzman birisine danismak istedim.Aslinda endoskopi den korkuyorum gidemiyorum.2 senedir ağrı cekiyorum ama pek fazla onemsemiyordum son 1 senedir daha fazla agrimaya basladi bende lansor ilaci içiyorum o hafifletiyor bazen midem kalp gibi atiyor. Pek fazla aditli icecekler icmem ama kahveyi biraz fazla iciyorum sigara da kullaniyorum sizce sorun nedir

Erkek
Fa**** Ak****

Hocam 2 gündür karın ağrısı midede yanma ve bulantı vardı idrar gaita ve kan testi yapıldı. Wbc 10.31 H - Mono# 1.17 H - Rbc 6.24 H çıktı enfeksiyon durumu mu var yardımcı olursanız sevinirim doktora göstermeden önce bi size danışmak istedim.

Erkek
Fu**** Ar****

Merhaba Ali bey ben 6 ay önce yüz kızarmasından dolayı klipsli ets amaliyatı oldum amaliyatı olmadan önce her gün her saat kızarıyodu oldukdan sonra yüzde 50 bi başarı oranı sağladığımı düşünüyorum eskisi kadar olmuyo ama sıcak bi ortamda yüzümde batmalar oluyo ve beraberinde kızarıyo kuaförde aşırı bi şekilde kızarmalar oluyo maç izlerken aşırı bir heyecan ve kalp atışlarım hızlanıyo sonrasında yüzümde yine aşırı şekilde yanma hissediyorum ets amaliyatını olduğum halde neden bu sorun devam ediyo bu bir hastalıkmıdır hormonsal bozukluk olabilirmi özgüvenimde yüksek sosyal fobi vardı amaliyat sayesinde yok oldu diyebilirim benim sıkıntım sebepsiz yere bir anda yüzümün yanması yardımcı olursanız sevinirim hocam.