Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Ez**** Yo****

Iyi günler 19 yaşındayım yaklaşık 2 aydır makatımda sislikler var boşaltımdan sonra kan geliyordu doktora göründüm hemoroid teşhisi konuldu ve ilaçlar kullanmaya başladım bu sayede sancilarim ve şişlikler ne kadar azaldiysa da seyrek olarak kan gelmeye devam ediyor ve makatimdan turuncu renkte yağ gelmeye başladı endiseleniyorum bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim

Kadın
Ed**** Ak****

Merhaba, 1 hafta önce laparoskopik tüp mide ameliyatı oldum, 1 hafta geçti şuan gayet iyiyim. Fakat sigara kullanıyordum ve şuan epey zorlanıyorum, tekrar sigara ne zaman içebilirim? Ya da sık sık olmasa da şuan 3-5 günde 1 en azından içsem bile bana yetecektir. Sigara hakkında ne önerirsiniz?

Kadın
Bu**** ku****

Hocam bağırsağında bağırsak tembelliği,mide gastridi 3 senedir magnesie calcine kullanıyor.3 sene önce parça alındı . Kalın bağırsakta kolit çıktı dendi bir haftadır midesi ile bağirsaları sancı çekiyor ağrıları var ilaç fayda etmiyor ne yapmamız gerekir?

Erkek
ha**** ay****

iyi günler doktor bey şuana kadar dahiliye üroloji kbb cildiye doktorlarına gitti bir türlü sonuç alamadım bir genel cerrah uzmanına gitmek istiyorum ama ilk önce sizede danışmak istedim hocam ben 20 yaşındayım yaklaşık 2 sene evvel burnuma çok kötü koku gelmeye başladı bir anda daha önce gelmezdi çöp ve dışkı kokusuna benzer ama gaz kokusu gibi ossuruk gibi yani hiç geçmeyen ne azalan ne artan koku sabit belirli süre hissettikten sonra bende hissetmemeye başladım burnum alıştı artık ben bu kokuyu genital bölgemden geliyor gibi hissediyorum ama inanın hijyenim iyi terlemesem dahi geliyor bu koku oradan banyo edeyim nekadar temizlesemde o bölgemden geliyor makatımdan geliceğini zannetmiyorum cünki hocam ne akıntı var ne yellenme ama birde şu var hocam yakınımdaki kişilerde ağzımdan geldiğini düşünüyor ben inanın artık kokular arasındaki bagımi kaybettim hic koku bile alamiyorum artik ama agzim devamli kapali olsa bile bu koku nefesimden geliyosa eğerki 2 ihtimal var ya genital bolgemden yada nefesimden nefes 5-10 metreye kadar yayılırmı bide hocam ya sınıfa giren etkileniyo arkdaslarmdan yani hangi ortamda olursam olayım ortamı kaplıyor bu koku doktorbey bir insanın teri bile okadar kokmaz herkez beni pis zannediyor ama bu rahatsızlığı bir türlü anlayamadm karnım açta olsa koku var tokta olsa koku var yemek yerkende var su içerkende geçmiyor birtürlü bu konuda yardımcı olabilirmisiniz hocam ne ile alakalı olabilir beni nereye yönlendirebilirsınız diş doktorlarınada sordum hocam agız okadar kokmaz diyorlar terlemiyorumda hijyenimde iyi yanıtlarsanız çok teşekkür ederim.

Erkek
Og**** Al****

Merhaba hocam, bende bir süredir gaz kaçırma sıkıntım var. Doktora gitmeye utanır çekinir oldum. Bir ortamda duramaz oldum güvensizlik oluştu. İnternette bu konu ile ilgili videoları izledim fakat bu problem genel olarak bayana yönelik oluyormus. Ben bir erkek olarak ne yapmam gerek bilemiyorum. İstemsiz gaz kaçırma problemim var ne yapmam gerek teşekkürler.

Kadın
em**** gu****

sayın hocam merhaba, 33 yasındayım 13 yıldır midemde yemek borumda sliding hiatal herni,grade A özofajit,eritematöz pangastrit,Hp(+) pozitif son yaptırdığım endoskopide yine aynı bullgular ve Z çizgisi üzerindeki mukozada lineer erozyonlar mevcut olup mide mukozasının özofagus lümenine regürjite olduğu izlendi mide:U dönüşündekardia endoskopu gevşek olarak sarmaktaydı fundus korpus antrum mukozası ödemli idi. HOCAM ORTAYA ÇIKAN LİNEER EROZYONLAR BARET VB.. KANSERLEŞME İHTİMALLERİ NEDİR?AMELİYATLI VE AMELİYATSIZ TEDAVİSİ MÜMKÜNMÜDÜR ? ÖZOFAGUSTAKİ YARALAR KAPANIRMI?NASIL?NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM? CEVABINZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Kadın
gö**** el****

Hastanizin yapılan bilateral ultrasonografi teşkilinde: Her iki meme parankimi fibroglanduler paterndedir. Sol meme iç we dış kadranlarda dağınık yerleşimli en büyüğü(9hizasinda areolaya 3cm mesafede)9*3mm boyutta,sağda ise en büyüğü(saat 2hizasi areolaya 2cm mesafede)7*3mm boyutta anekoik kistik lezyonlar mevcuttur. Sağ meme 10hizasi periferinde 4*3mm boyutta santrali ekojen hipoekoik noduler lezyon izlenmiştir. (İML?).Sağ meme saat 4hizasi areolaya 2cm mesafede ise 8*3mm boyutta hipoekoik,düzgün sınırlı solid lezyon mevcuttur(komplike kist?,Fibroadenom?). Bilateral asiller yumuşak doku planları ve ana vasküler yapılar normaldir. Her iki aksillada patalojik boyut artışı gösteren lenf nodu saptanmamıştır. BİRADS KATEGORİ:Yüksek olasılıkla benign bulgular.kısa dönem takip gerekir (%2malingnensi riski mevcuttur.)

Kadın
ka**** ün****

Bülent bey iyi günler, hocam makat çatlağından dolayı 6 ay önce botox yaptırdım. Bundan 2,5 ay önce iki tarafta apseler ve sonuçta yaptığım araştırma vede muayenelerde anal fistül oldugu ve bununda siradan bir cerrahın yapmadigi bir tafsiye ile sizi buldum. Şimdi size nerede nasıl muayene olabilirim. Bu muayene ve tedavi ücreti nedir? Hocam bilgi verebilirseniz ( cevap) çok sevinirim.

Kadın
Me**** Ka****

Merhaba doktor bey benim Karnım ağrıyor du 1 haftadır bende genel cerrahiye gittim ve kan idrar tahlili yaptı kanında CRP 3e yakın çıktı şimdi ne yapmalıyım Teşekkürler

Erkek
Hü**** ku****

İyi günler hocam. Hocam Size bir sorum olacaktida ben tuvalete gittigimde tuvaletimi yaptik sonra tuvalet kagidiyla anüs bölgesini sildikten sonra tuvalet kağıdına kan bulaştığını fark ettim bu kanamanın sebebi nedir sizce daha öncesinde doktara gitmistim doktor bi çeşit mantar demişti 1-1.5 ay once gitmistim