
Mrb hocam ben 1 buçuk yıllık evliyim yalnız bende adet gecikmesi genelde oluyor esimle korunmuyoruz bebek istiorz bu ay 15 gün gecikmem var genelde oldugu icin test yaptığımda çıkmadi die üzülmek istemedigimden yapmadım yalnız bundan 3 gün önce kahverengi çamaşırım da leke vardı sizce hamile olabilir miyim ? Evde yapılan test te çıkar mı yoksa direk kan mi vermeliyim cvbnz için şimdiden teşekkür ediyorum :)


Merhaba hocam ben 2 senelik evliyim adetim 8.gun bitti kasim 15 inden22 sne kadar ve son iliskim adetim adetmin 9. Gunu oldu sonrasinda ise 10.gun tekrar kahve leke ve az damarli pembemsi kan geldi ne olabilir bu siklikla olan bise bu aralar devamli adetimden en az birhafta sora lekelenme oluyo doktoro gittim herkes farkli biseler dedi son iyi bi doktora gittimde ise hicbiseyn olmadini dedi ne kist nede yara yok dedi peki bunlarin sebebi ne oabilir

Hocam merhaba. Ben nisanlimlaa kıyafet üzerinden sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım. Kesinlikle islaklik hissetmedim. Boşalma gerçekleştikten sonra devam ettik fakat dediğim gibi bir meni bulaşması söz konusu değil. kontorlde ettim kalcamda hissettim ve giysilerini hemen çıkardım.. Adetim 3 gün gecikti ve test yaptim negatif çıktı. Akşama doğru kahverengi leke geldi bu adet dönemimde olağan birşey benim ama hemen de çözülürdü bu aralıklarla geliyor.mantıki yada biyolojik olarak imkanı olduğunu düşünmüyorum ama hiç rahat değilim stres yaptim Tutunma sıvısı olabilir mi hamilelik gibi birşey söz konusu olabilir ?




Mrb hocam ben nişanlimla sürtünme birşeyler yaşadım bana boşalma olmadi bir kaç hafta sonra hamile olduğumu düşündüm 3tane test idrar testi yaptım gebelik çıkmadi midemde gece yarısı ağrılar hissediyorum yemek yedikten sonra geçiyor sonra adet oldum 4gün sürdü çok yoğun değildi fakat büyük parçalar halinde düşüyordu aradan1buçuk ay geçti ama Hale'n midem ağrıyor dün test yaptim 2tane ama boş çıktı bana yardimci olun??