Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Ze**** Fi**** –

Hocam bi sorum olacak ti bn adet oldm ama adetim onceklere gore bu ay az geliyor nedeni ne olablrr

Kadın
Öz**** Iş**** –

Merhaba ben 26 yaşında bekar bir kızım nişanlıyım. Benim adetim 2 gün sürüyor ama ayda 1 oluyorum. Adetim bittikten 10-15 gün sonra lavaboya çıktığımda silinirken akıntı içerisinde kan görüyorum az miktarda ve bazen çamaşırıma da vuruyor ağrım olmuyor ama biraz tereddüt içerisindeyim doktora gitmeye çekiniyorum. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir.

Kadın
di**** gü**** –

merhaba ben melisa... size ulaşmak istememin nedeni annemin hamile olması annem 8 aylık hamile. annem 12 yıl önce doğum yaptı normal. şimdi de normal diyorlar. 7 aylıken çocuk dönmüyor diye sezeryan ile alma kalkıştılar ve almadılar dönünce. onun için korkuyorm doğumda bişey olcak diye. lütfen geri cevap yazınız..

Kadın
şu**** od**** –

merhaba Ebru Hanım ; ben evleneli neredeyse 3 ay oldu ama hala ilişkiye giremedik. ilk gece ve o hafta çok denedik ama çok acı hissettim ve yapamadım daha sonrada cesaret edemedim ne yapmalıyım. bu kadar acıması normal mi?

Kadın
AY**** ÇA**** –

HOCAM BEN İŞİTME CİHAZI KULLANIYORUM BEN 3 HAFTALIK HAMİLEYİM HEMDE ÇALIŞIYORUM.15 GÜNDEN SONRA TEKRAR HASTANEYE GİDECEĞİM BEN BİR SORU SORMAK ÇOK İSTEDİM BENİM EVDE KEDİM VAR AMA ÇOK SEVİYORUM KEDİYİ O HALDE BEBEĞİME ZARAR VERİR Mİ DİYE DÜŞÜNDÜM.HAYVANLAR CİLT BAKIMI SAÇ BAKIMI NE TÜRLER VARSA HANGİSİ ZARAR VERİYORSA BANA CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM...

Kadın
se**** al**** –

ben yaklaşık 4 aydır hamile oldugumu düşünüyorum karnım gıderek dahada büyüyor ama hamılelık belırtılerını yaşamıyorum adet göruyorum test negatif cıktı ama karnım hamıleymısım gibi şişiyor sizce hamilemiyim tesekrler

Kadın
Pı**** Ha**** –

doktorum merhabalar ... adım pınar 11 aylık evliyim .. benim bir takım ailevi problemlerimden dolayı aşırı derecede iş yoğunluğu ve sitrese girdim fakat adet dönemim 1 ile 5 i arasında düzenli oluyordu ...fakat bu ay 20 sonra tekrar adet oldum ve 2 gün sürdü normal adet kanaması gibi değildi ara ara oluyordu yani neden böyle olduğunu bilmiyorum ve bitti hamile miyim diye de düşünüyorum ama benim bebeğim olmazmış yumurtalıklarım küçük olduğundan tedavi görmem gerekiyormuş eşime de bakacaktı ondada bi problem var mı diye bakmadı doktorum bana yardım eder miniz nereye gitmem lazım doktora gidip ne demeliyim tedavi olmam için ... şimdi 1 ve 5 i arasında adet oluyordum olmazsam hamile olabilir miyim diye düşünüyorum ... şimdilik bu kadar iii akşamlar cevabınızı bekliyorum saygılarımla ..

Kadın
El**** Ba**** –

Hocam merhaba. Size çok acil bir sorum olacak. Ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim.ama korunduk. bir hafta falan oldu. Ve adet günüme daha on gün var. Bende pembe kan geldi. Bu adetimle mi ilgili. Korkuyorum acaba hamile mıyım. Cevap gelirse sevinirim

Kadın
de**** ih**** –

merhaba ebru hanım ben yeni üye oldum hatta ilk defa kısmet siz oldunuz hayırlısı benim adetim 14 ocakta başladı 3.4 sürdü ve bitti bugunde kahverengi akıntim oldu birden gel di ve kesildi sağ kasıgımda hafif agrı oluyor yardımcı olursanız sevinirim tşkler

Kadın
ef**** 02**** –

sayın hocam 8 yaşında çocuğum var 1 aylık iki düşük yaptım. hsg çekldi tüplerimin tıkalı olduğu söylendi. başka doktora gittik senin tüplerin tıkalıysa sen gebe kalamassın dedi. gebe kaldığına göre tüplerinle alakası yok dedi. siz tekrar deneyin gelişmeleri beraber izleyelim dedi. tutundurmak için iğne yaparız bir kısıntı olmaz dedi. neye nasıl inanacağımızı bilmiyoruz. bir sıkıntı olurmu şimdiden ilginize teşekkür ederim.