Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
be**** gü**** –

sayın çok değerli hocam, sorunum benim de evrak dağıtım işlerinden aşırı yürüme sonucu sert zeminde uygunsuz ayakkabı ile sağ ayağımda sekme başladı.ilk adım attığımda zor yürüyordum biraz yürüdükçe daha iyi oluyordu sorun ayağımın iç tarafındaydı. o zaman ayağımda sıcaklık vardı. bende soğuk su ve buz uyguluyordum rahatlıyordum. sonra değişti 3-4 haftada sekme geçti yürümem düzeldi. yani şimdi yürürken ve çalışırken ayağım iyi ağrı yok. fakat dinlenirken sağ ayağım iç tarafında köprü olan yerin üstünde hafif şişlik ve ağrı oluyor. birde çok ayakta durduğum zaman rahatsızlık oluyor hareket edince geçiyor.o zaman gittiğim doktorlardan antieflamatuar jel vermişti. korkmana gerek yok demişti. bilgi verirseniz çok seviniriz saygılar.....

Kadın
bü**** in**** –

hocam iyi akşamlar, annem (43 yaşında) 2 yıldır ayağının arkasındaki şişlik yüzünden agrı çekiyor. fizik tedavi iğneyle içindeki sıvıyı aldı, fakat geçmedi. üstüne basamıyor. 1 ay önce ortopedi doktoruna götürdük 10 tane iğne vurdular krem verdi hap verdi. geçmedi dha kötü oldu tekrar 2 hfta önce cuma günü ortopedi doktoruna götürdük, şişlik inmez kemikler oluşmuş alçıya alıp acısını geçirebiliriz dedi. yarım alçı olcak dedi. geçmezse ameliyat olcak dedi. annem ağrısına hiç duramıyor hocam siz ne önerirsiniz

Erkek
Uf**** Ut**** –

20 subat 2002 de menüsküs amelıyatı oldum en kucuk bır tedavı yasamadım 4 eylül 2012 de aynı ameliyatı tekrar olmama rağmen düzelme saglanamadı doktorlar ıkı ayrı kışi idi sol diz kapağının sol üst tarafında şişlik bulunmakta bundan kaynaklanan sebeblerden dolayı dizimi bükemiyor ve yürüyüş yapamıyorum şiş olan bölge şiddetli ağrı ve kasılma oluşuyor bu sebebten dolayı yapmam gereken ve uygulaması gereken tedavi koşulları neler not : farklı hekimler tedavisinin olmayacağını ve bu şekilde yaşantıma devam etmem gerekiyormuş görüşlerinizi acil olarak beklemekteyim FAHRİ BEY SAYGILARIMLA

Kadın
se**** kı**** –

Merhaba Dr.Bey sağ dizimde plika tespit edildi 2 senedir çok ağrılar çekiyordum.Ameliyat oldum EPİKRİZ RAPORU SPİNAL ANESTEZİ ALTINDA YAPILAN SAĞ DİZ ARTROSKOPİSİNDE MEDİAL MENİSKÜS VE LATERAL MENİSKÜS SAĞLAM ÖÇB SAĞLAM AÇB SAĞLAM OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ. PATELLA İNFERİORDA GRADE 3 KONDROMALAZİ FEMORAL NOTCHDA GRADE 2-3 KONROMALAZİ SAPTANDI.MEDİAL PATELLOFEMORAL .PLİKA HİPERTROFİK OLARAK GÖZLENDİ.SHAVER İLE TRAŞLANDI.İRRİGASYON SONRASI İŞLEME SON VERİLDİ. ağrıralım devam ediyor.Merdiven inemiyorum,koşamıyorum ne yapmalıyım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.

Erkek
Ka**** Ka**** –

Merhaba doktorum bizim sorunumuz .oglum suan 26 aylik.kilosu 12.5 boyuda 84 cm.diger cocuklara gore kısa oldugunu dusûnüyoruz.doktorlarda kısa oldugunu soylùyorlar.bunun icin ne yapabiliriz.şimdiden teşekkürler.

Erkek
SO**** SA**** –

Hocam Merhaba Özel sektörde muhasebeci olarak çalışmaktayım. 1 Hafta önce sağ omuzumda bir ağrı oluştu ve yukarı kaldırdığımda takılıyor ağrı yapıyor sonra sağ sola çeciriyorum bir şeye sürtünerek açılıyor. Üzerine yatamıyorum. Bir ara omega 3 balık yağ kullandım ondan olabilir mi? Omuzum tkanmış olabibir mi? Ne tavsiye ederiniz bu hafta içi Başkent Hastahanesine Gideceğim. Değerli Görüşlerinizi bekler, iyi çalışmalar dilerim.

Erkek
Er**** ay**** –

Merhabalar, Hocam adim ErhanAybilek Turizm sektorunde calismaktayim 2012 yilinda gecirdigim kaza sonucu orbital goz yuvasi kirigi gecirdim. Goz yuvasinda cokme meydana geldi. Daha sonra bir operasyon gecirdim legen kemigimden bir parca aldilar ve goz orbital kemigine eklediler.Bu operasyondan sonra gormeyle ilgili herhangi bir problem yok ama operasyon gecirdigim gozum sanki daha ic tarafta , ve cokme oldu ve sanki yuzumun bu tarafi daha sis gibi duruyor turimde calistigim icin buda beni rahatsiz etmekte. Yardimci olabilirseniz sevinirim.

Kadın
Be**** DA**** –

MEHRHABA BENIM KIZIM 16 YASHINDA. DIZINDE OSTIOM VAR ONU TEDAVI ETMEK ISTIYORUZ SIZI DOKTORUM PROGRAMINDA GORDUK SIZE NASIL ULASHAK LUTFEN BANA YAZIN. BIZ RUSSIYADA YASHIYORUZ.

Erkek
is**** be**** –

boks yaparken kafama yumruk aldım şu an iyi değilim başım hep dönüyor doktora görünmeme gerek varmı

Erkek
er**** ön**** –

bilekde cam kesilmesi sonucu orta parmak tendonu kopto sinirler hasar görmüş.ameliyat oldum.3 hafta alçıda kaldı.biraz orta ve işaret parmakta hissizlik var.elimi tam açıp kapayamıyorum .egzersizle düzelirmi.