Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
En**** Ça**** –

Merhaba iyi günler. İsmim engin. 20 yaşındayım . ellerimde titreme oluyo ve bu beni oldukça rahatsız ediyor. normal hayatımda . çok sık karşılaştığım bir şey değil ama çalışırken titriyor. neden olabilir. Kendimce internetten belirtilerine baktım. bir hekime danışmadım. ama en kısa zamanda gidip muayene olucağım Acaba düzensiz besleniyorum . bazen sabah kahvaltısı yapmıyorum Avm'de yoğun ve tempolu stresli çalışıyorum . tek öğün yemek yediğim bile oluyo bazen . gece geç yatıyorum . Sigara içiyorum .bunların etkisi olabilirmi. Çay tabağını tuttuğum zaman ve ellerimi uzattığım zaman titreme oluyo .normal telefon kalem vs tutarken olmuyor. uyuşturucu alkol. vs hiç birşey kullanmıyorum, Sigara içiyorum ara sıra. Simdiden teşekkür eder vericeğiniz. cevabı dört gözle bekliyorum saygılarımla .

Kadın
Se**** To**** –

Farenks posterior duvarda izlenen simetrik yumuşak doku ekspansiyonu hafif lenfoid hiperplazi lehinedir. Mr da çıkan raporum. Bunun anlamı nedir?

Kadın
Me**** Be**** –

Posterior fossada beyin sapı ve serebellar oluşumlar normal morfoloji ve sinyal yapısındadır. 4. ventrikül, bazal sisternalar normal genişliktedir. Supratentorial ventriküler sistem ile hemisferik sisterna ve sulkuslar normal genişliktedir. Beyin orta hat yapıları normal sınırlardadır. Paranazal sinüslerde mukozal kalınlaşmalar izlenmiştir. Maksiller sinüslerde mukus retansiyon kistleri dikkati çekmiştir. Serebral beyaz ve gri cevher alanlarında patolojik sinyal saptanmamıştır. Bazal ganglionlar ve talamus normaldir. Diffüzyon ağırlıklı MR'de akut iskemi bulgusu veya diffüzyona kısıtlanma bulgusu saptanmamıştır. KRANİAL VENÖZ ANGİO MRG Dural venöz sinüsler normal morfoloji ve sinyal yapısındadır. Sinus trombozu bulgusu izlenmemiştir. Diğer venöz yapılarda da patoloji sınırlanmamıştır.