Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
be**** yk**** –

Merhaba, 2008 doğmlu oğlum yaz okuluna başlaıktan sonra davranşlarında değişmler başladı. - okula gitmek istememek -anlamsız ağlamalar -kullanılmayn eşyalarını attırmmak daha da artan bir şekilde vücudundaki deri parçalarını biriktimek -burun pisliğini sildirmemek ve sildiği peçeteleri biriktirmek bu konularla ilgilli sürekli soru sormak ve konuşmak -ellerini ya sürekli açık tutmak yada birbi rine kenetlemek -küçücük bir taşı evin iinde kaybedip evi temzlemeye izin vermemek -arkadaşları ile bahçeye çıkmayı bıraktı - konuşulan sözleri geri sardırıp hatırlatmaya çalışmak - sabah uyanır uyanmaz dünki sorunlar için ağlamk 15 gündür artarak devam ediyor kursa göndermeyi bıraktım.artık kendinide benide çok bunalttı.konuşarak ve görmezden gelerek çözüm bulamadım doktara götüreceğim.yardımcı olursanız sevinirim.

Erkek
Be**** Bo**** –

Hocam merhabalar kolay gelsin.. Sizlere sorum olacakti bende söyle bir sorunum var: ben doktor maskesi takan bir herhangi bir bayan gorunce heyecanlaniyorum yanliş anlasilma olmasin da resmen cinsel organim harekete geciyor uzuyor yani..bu durum benim canimi cok sıkıyor...ne yapmaliyim kusuruma bakmayin da....kolay gelsin

Erkek
Me**** To**** –

Hocam merhaba.Bende bazı sorun diye tabir ettiğim sıkıntılar mevcut.Ben her zaman benim dediğim olsun istiyorum.Olmadığında ise çok büyük tepkiler verip sinirleniyorum.Bazı zaman krizlere magruz kalıp kendime ve karşımdakilere unutulmayacak zararlar ve sözler sarfediyorum!Kendi kişiliğimden farklı biri olduğumu daha iyisi oldugumu ve bende iyilerine düşman oldugumu hissediyorum anlaşamadığımı kıskandığımı düşünüyorum.Örneğin farklı bir ortamda yani arkadaş ortamında benden üstününü gördügümde neşeli olamıyorum nasıl onu geçebilirim diye kıskançlıklar içine giriyorum.Ama bir ortamda benden üstününü göremediğimde çok neşeli bir hale bürünüyorum aslında kendime güveniyorum fakat bazen oluyoki kendimi en dipte görüyorum.Herşeye takıntılı bi hale geldim!Aile ortamım küçük yaşlarımda pek parlak değildi.Annen babam boşanmış bana babannem ve dedem bakmış bu yaşa getirmişti.Okumamıştım çalışmayı sevmezdim ve bi çogu kez assagılanmıştım.haklarını yiyemem fakat dedigim gibi parlak bir aile yasamım yoktu.Birde arkadaş ortamım kısıtlı az arkadasım dostum var.Bana yakın olmaya calısan arkadaslarımdan suphe duyuyorum param içinmi benimleler arabam var diyemi bi çıkarımı var acaba diye diye arkadasta edinemiyorum.Sevgilim var 1 bucuk sene oldu cogu kez az olur mılyonlarcakez ona etmedigimi bırakmadım.Anlattıklarımla sınırlı degil daha bi çogu şey var ama ben bunları aşmak istiyorum kendimi kendim oldugum için sevmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler

Kadın
ne**** öz**** –

merhabalar, bende yürüyen merdiven korkusu başladı. aşağı inerken o ilk adımı birine tutunmadan atamıyorum. daha önce böyle bir korkum yoktu iki senedir var. ve başıma bununla ilgili hiç bir olayda gelmedi. araba kullanma ve deniz korkumuda atlatamıyorum. nefesim kesiliyor ve bütün vücudum titriyor. ne yapmam lazım hangi branştan destek almam lazım teşekkürler

Kadın
me**** bo**** –

hocam ben aklımdakı kötü düşüncelerı atamıyorum neden allah korusun ölecem ve delı olacam düşüncesı bunları atabılsem yada bunların ilacı olsa ne guzel olur

Kadın
ey**** uz**** –

Merhabalar.Ben emekli öğretmenim ergenlikten beri kirli kadın çamaşırı koklama hastalığım var.Onlar ile cinselliğimi,mastırmasyon yaparak gideriyorum.Evliyim bu hastalığım hiç sönmeden devam etti ediyor.Başka bir şey onları hayal ederek cinsel dürtülerimi tatmin etmeye çalışıyorum.Başka cinsel bir hastalığım daha var onu sonraya bırakıyorum.Uzman doktor olarak kısa değerlendirme yaparsanız memnun olur saygı sevgilerimle.

Kadın
El**** Av**** –

Merhaba Dr. Hanim. Benim 8 aylik oğlum var ve çalışıyorum. Annem bakıyor kendisine ve anneannesinde yatılı kalıyor. Pazartesi akşamı bırakıyorum, cuma akşamı alıyorum. Kaldığı süre içerisinde 1 veya 2 gece görmeye gidiyorum. Sabah birakip,aksam almak gibi bir durumumda yok. Benim öğrenmek istediğim,  çocuğum açısından herhangi psikolojik sıkıntı yaratır mı?  En önemlisi anneye olan bağımlılığı azalır mi ? Ben bu süreci nasil gecirmeliyim.. Cevabınız için teşekkür ederim.

Kadın
Ba**** ka**** –

hocam merhaba bir doktorumuzun tavsiyesiyle sizinle görüşmek istedik fakat uzmanlık alaniniza tam olarak giriyor mu bilemedik gelmeden önce bir soralım istedim.kızım iki yaşına girmek üzere 4 4 kelimeyle konuşuyor sadece randevu alalım mı?

Kadın
Se**** Se**** –

Dr. Gokce Hanim, Benim 9.5 yasinda kizim var. Biz Avusturalya da yasiyoruz. Haziran ortasi Turkiyede olacagiz ve 5 hafta kalacagiz. Kizimi size getirmek istiyorum fakat bu zaman dilimi yeterli olacakmi acaba. Simdiden tesekkur ederim.