Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
mu**** ku**** –

sertleşme sorunu testestoron eksikligi birde testis tümöri var nasıl yardımcı olabilirsiniz

Prof. Dr. Kaan AYDOS
Kaan AYDOS -

Testis Tümörü Varsa, Önce Bunun Tedavisi Gerekir. Sonra Da Testosteron Seviyesine Göre Bir Tedavi Planlanır Ama Tümör Riski Daima Göz Önünde Bulundurulmalıdır. Saygılarımla.

Kadın
co**** po**** –

eczaneden parayla aldım reçetem yok 1 adet 100 mg alırsam sorun olur mu ?

Prof. Dr. Kaan AYDOS
Kaan AYDOS -

Bir Doktor Tavsiye Etmeden Ve Reçeteniz Olmadan Sakın İlaç Kullanmayın.

Kadın
fa**** ya**** –

iyi günler hocam istediginiz testleri yaptırdık sonuçlar temiz çıktı bu konudaki önerilerinizi bekliyoruz...

Prof. Dr. Kaan AYDOS
Kaan AYDOS -

Lütfen Bana Sorumesaj@Gmail.Com Sayfasından Sonuçları Gönderirseniz Daha Kolay Yardımcı Olabilirim. Saygılarımla.

Kadın
fe**** ka**** –

ileride erkeklikle ilgili olumsuz yan etkisi olmayan ilaç tavsiyenizi lütfetmenizi rica edeceğim. saygılarımla..

Kadın
ne**** er**** –

Hocam esim yeni böbrek kanseri ameliyati oldu ve cikartilan tümor kitlesi 3 kilo 600 gr büyüklügünde ve sonuclarida geldi kötü huylu dediler inanilmaz bir yikim yasadik ve biz karnindaki sert bir kitle sorunuyla dr.baş vurduk onun disinda hic bir şikayeti yoktu tesadüfen eseri anlasildi acilen ameliyat edildi.şuan taburcu oldu evde fakat 6 hafta sonra bir tedaviye baslayacaklar igneyle bir ilac tedavi dediler tamda bilgimiz yok daha cok kücük cocuklarimiz var esim 47 yasinda ne olur lütfen bize yardimci olun bizimle irtibata gecin Almanyada yasiyoruz esim ayrica bogazindan da birsene önce ameliyat oldu nefes borusundanda tümor aldilar ama onun sonuclari iyi cikti isin kötüsü girtlagi delik bir alet yardimiyla nefes aliyor ne olur cok zor durumdayiz bize yanit verin sizinle telefonda görüşmek istiyorum gerekirse hastaligiyla ilgili tüm cd ve belgeleri gönderebilirim.tekrar yeniliyorum Allah rizasi icin benimle irtiba gecin cok ihtiyacimiz var profesyonel yardima...simdiden tesekkür eder saygilarimi sunarim Basarilarinizin devamini diliyorum..

Erkek
me**** ka**** –

benim sol testisim sağa göre daha küçük bırde sanki sol dik sağ yatık duruyo yaşım 25 bu zamana kadar bir sıkıntım olmamıstı agrı yada sızı ama şimdi sol tarafım bazen ağrıyo ama cok şiddetli degil inceden sonra gecıyor elımle kontrol edıyom gözle görülür bir şey yok varikosel flan ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz şimddien tşkler.

Prof. Dr. Kaan AYDOS
Kaan AYDOS -

Testis Ağrılarının İlk Akla Gelen Nedeni Varikoseldir. Eğer Muayenede Varikosel Yoksa, Testise Ait Kitleler Akla Gelir. Bunu Da Muayene Ve Ultrason İle Ortaya Çıkarabiliriz. Bunların Dışında İdrar Yolundaki Taşlara Ait Yansıyan Ağrılar Gibi Daha Nadir Olaylar Vardır. Ama Sık Karşılaşılan Fakat Zor Tanı Konan Bir Başka Konu İse, Pelvis Kemiklerinde Eklemlerden Kaynaklanan Ağrılardır. Bunlar Testise Yansıyabilir. Özellikle Spor Yapanlarda, Futbol Oynayanlarda Sık Görülür. Öncelikle Bunlara Yönelik İncelemeler Yapılıp, Doğru Tanı Konursa, Tedavide De Başarılı Bir Sonuç Alınabilir. İsterseniz Bir Gün Gelin, Muayene Edeyim. O Zaman Daha Sağlıklı Bir Tedavi Başlayabiliriz. Saygılarımla.

Kadın
Na**** ka**** –

hocom ben iki kes mikro tese amiyatı geçirdim ikisinde de sonuç olumsuz sperm bulunamadı ama bana hiç spermle ilgili bir tedavi uygulanmadı bu durumun bir tadavisi varmı.bilgi verirseniz sviniirim.

Erkek
re**** ak**** –

Sayın hocam; yaklaşık 17 senedir tip 1 şeker hastasıyım ve 6 sene kadar öncede tüberküloz tedavisi geçirdim. 1,5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı başladık hastane hastane koşturmaya bölgemizdeki 2 özel hastanede ve Sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde yapılan sperm tahlillerinde canlı yada ölü herhangi bir sperme rastlanmadı Sakarya araştırmada genetik tahlilnde herhangi sıkıntı olamadığı söylendi. Videolarınızda kanalda tıkanıklıktan söz etmişsiniz ancak bana bununla ilgili her hangi bir tetkik yapılmadı direk tese yöntemi denildi bu tıkanıkla ilgili yapılması gereken bir tahlil yokmudur nasıl anlaşılır bendeki asıl problemin ne olduğu. Ayrıca yaklaşık 5-6 aydır sertleşme sorunu yaşıyorum ve sertleşme olmamasına rağmen ilişkiye girmeye çalıştığımda 1-2 dk. içinde boşalıyorum bu erken boşalma sertleşme problemi ile ilgili nasıl bir tedavi yolu izlemeliyiz? vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

Kadın
Fe**** Do**** –

Hocam merhabalar ben Ferhat 17 yaşındayım penisimin ucunda minik siyah bir nokta gibi bişey var alınmıyor çok korkuyorum bu nedir lütfen cevabınızı bekliyorum hocam

Prof. Dr. Kaan AYDOS
Kaan AYDOS -

Bunu Bir Cildiye Doktoruna Göstermeniz Daha İyi Olur.

Kadın
ay**** do**** –

perhiz 5-volum 4-aglutinasyon hayır-görünüm homojen opak-viskozite normal- likefikasyon normal- ph7,9- sayı milyn ejek 31,2- milyon ml 7,8- hızlı ileri 0- yavaş ileri 5 yerinde hareketli 15- hrektsiz 80- norml form 2- patolojik form 98- baş anormli 40- orta parça anormli 30- boyun anormli 20-kuyruk anormli 8 lökosit 0- yuvarlak hücre 1 horman tetkiki de şu şekilde estradiol 48,13- fsh 6,63- lh 8,13- prolaktin 7,63- total testesteron 4,69- tsh 2,20 us sonuçları temiz çıktı. 9 aydır bebek istiyoruz. lütfen bize bir yol gösterin. ayrıca eşim klomen zinco ve evicap kullanıyor. değerler düzelir mi yoksa başka yollAR mı denemeliyiz.