Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
em**** se**** –

merhaba İbrahim bey.mr.sonucumda patellada orta düzeyde lateral fasette kartilaj içerisinde nktasal kondromalazi patella ile uyumlu değişiklikler var bunu bana açıklarmısınız ve tedavisi nedir.uzun vadeli iyileşme olurmu

Fzt. Osteopat İbrahim MAYDA
Osteopat İbrahim MAYDA -

Yağmur Hanım Merhaba Öncelikle Geçmiş Olsun Bayanlarda Görülen Kondromalazik Patella Hastalığı Aynı Taraf Kasıkta Obturatör Sinirin Kılıfının Sıkışması Sonucu Diskapağı Kemeğini İç Ve Ön Tarafında Ağrı, Uyluğun İç Tarafında Kasıktan Dize Yayılan Ağrı, Diz Kapağının Yumuşaması Sonrası Diz Kapağı Kemiğinin Dışa Kayması , Ve Birde Dizden Ayağa Doğru Yayınlan İç Taraftaki Ağrı Oluşmaktadır. Tedavisi Osteopati İle Mümkündür. Daha Tedaylı Bilgi İçin Tarafıma Ulaşabilirsiniz. Hoşcakalın.

Kadın
ba**** ke**** –

merhaba öncelikle nasılsınız hocam, ben aslında sizin muanenize geldım elif hnımın ayağında bir rahatsızlıktan dolayı.aslında sorum şu kardeşim askerde ayak selce parmağında ameliyat oldu ama yara diger parmaga geçti bir türlü ileşmedi nekadar doktorlara giti bir fısfıslı ilaç vererek daha kötü oldu hocam ilhinize şimdiden çok teşekürler

Fzt. Osteopat İbrahim MAYDA
Osteopat İbrahim MAYDA -

Merhaba,Öncelikle Geçmiş Olsun,Kardeşinizin Bağışıklık Sistemini Kuvvetlendirirsek Faydalı Olabiliriz ,Hoşça Kalın .

Kadın
Ar**** bi**** –

17 yıldır as hastasıyım. Son zamanlarda boyun hareketleri kısıtlılığı yaşıyorum. Acaba as hastalarına da terapiniz uygulanabilirmi?

Fzt. Osteopat İbrahim MAYDA
Osteopat İbrahim MAYDA -

Uygulanabilir Komplementer Tedavi Programımız Bulunmaktadır. Geçmiş Olsun.

Kadın
Si**** AC**** –

Merhaba hocam, benim boynumda C6-C7 aralığında servikal disk hernisi tespit edildi. Ameliyat olmam gerektiği söylendi. Sizin yönteminizle ameliyat olmadan bu problemden kurtulmam mümkün mü? Teşekkürler kolay gelsin

Fzt. Osteopat İbrahim MAYDA
Osteopat İbrahim MAYDA -

Öncelikle Geçmiş Olsun Ve Şifa Diliyorum. Siz Tarz İyileştirdiğimiz Hastalarımız Çok Oldu, Sizi Muayane Edersem Daha Net Yanıtlar Verebilirim. Hoşça Kalın.

Kadın
Gü**** Öz**** –

Enson 06 / 02 2012 Emar Raporuna gore L2 - L3 - L4 - L5 - ve S1 disklerde halk tabiri ile Fitig gozukmektedir deniliyor. Agrilar bacaga vurmaktadir. Fizyoterapinin faydasi olurmu?

Fzt. Osteopat İbrahim MAYDA
Osteopat İbrahim MAYDA -

Merhaba,Öncelikle Bel Fıtığının Nedenini İyi Bir Muayeneyle Tesbit Edersek Çok Daha İyi Bir Şekilde Size Yardımcı Olabilirim,Hoşça Kalın.

Erkek
yu**** su**** –

hocam merhaba yaklaşık 1 yıldır sağ kulağımda çınlama var ve giderek artıyor.Gürültülü ortamlara elimden geldiğince girmiyorum. bir kaç tane doktara gittim bir problem gözükmediğini söyledi.Fakat çınlama artıyor.Bi çözümünüz varmıdır?

Kadın
si**** al**** –

hocam telf numaranızı kaybettim. bir arkadaşımı size yönlendirmek istiyorum. nasıl yapalım?

Kadın
se**** öz**** –

sayın hocam oncelıkle ıyı calısmalar dılıyorum bız adanada oturuyoruz ve bır osteopata henuz yenı basladık ancak 5 seanstır gıdıyoruz hocam benım oglum 7 yasında konusuyoır yuruyor ancak her ıkısınıde tam olarak yapamıyor dogumdan kaynaklanan bır olay yanlız bızım gıttıgımız hoca bu ısı kesınlıkle cozebılecegını soyluyor yuzde yuz hersey normallesır dıyor bızde umutlanıyoruz ancak cok ta pembe hayaller kurmak ıstemıyoruz ekonomık anlamda adana dısına da cıkamıyoruz sızce bu durum hocamızın dedıgı gıbımıdır veya bu gelısmeyı bız kac seansta gozleyebılırız sımdıden tesekkurler

Kadın
GÜ**** ÖZ**** –

22 yıldır Ankilozan hastasıyım TNf ilaçlarından Remicade kullanıyorum yaklaşık 4 senedir. Acaba bu ilaç grubunu kullanmadan bu ağrılarımı dindirecek başka bir ilaç var mı yoksa bu hastalığı nasıl tedavi ediyorsunuz, ısparta merkez de oturuyorum acaba istanbula geldiğimde hastalarınızın kaldığı bir yer var mı

Kadın
Mü**** Ak**** –

Hocam 28 yaşındayim(1.68 cm boyunda 63 kg). 14 aydır ayaklarımın altında yanma ve karincalanma var. Yapılan tetkikler:kan sayimlari, beyin,boyun,sırt ve bel MR'ları,EMG.Hiçbirşey bulunamadı ilk başlarda verilen ilaçlar pexola(HBS suphelenildi),lustral,cipralex,cymbalta. En son ayak MR da ayak bileklerinde sinir sıkışması çıktı onun ilacida geçirmedi. Bu hafta Rizede Docente gittim fibromiyalji dedi ve cymbalta verdi ve ben bu ilacı içmek istemiyorum. daha önce 3 ay içtim pek etkili olmadı. Tek çarem sizsiniz. Agbim sizin hastaniz o tavsiye etti. Ltfn cvp yazınız. Teşekkür ederim.