Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
be**** ta**** –

ben 17 yaşındayın yüzümde ve vücudumda normalin üstünde tüylenme var. ağda yaptığımda yüzüm çok kabarıyo bu yüzden doktora gittim hormonal bir sorun oladığını söyledi fakat ben çok rahatsız oluyorum lazer epilasyonda ekonomik olarak masraflı olduğu için şu an yaptıramıyorum. önerebileceğiniz birşey var mı

Kadın
ve**** ma**** –

İyi günler Benim son 7 aydır yüz ve avret yerlerimde vitiligo olustu yulaf samanı kürü kullan diyorlar ne yapmam getekiyor.bana yardım.edin henüz 24 yaşındayım

Kadın
du**** du**** –

Merhaba ben 1 seans bikini bölgesine lazer yaptirdım. Lazer yapılan makine ultra sensr 600 H tenim açık rrnk kıl köklerim kalın ve siyah çok acı hisettim sözde buzlu makine demişlerdi. Sizce benim için uygun bir makine mi 32 derece ile yapmışlar. Sizce benim için uygun mu? Teşekkürler. ..

Kadın
On**** KA**** –

Benim yüzümde önceden kalan sivilce izleri olarak tahmin ettiğim açıklar var kan toplamış gibi görünen.kendiliğinden geçermi yoksa bunun için bir tedavi yapılması gereklimi yardımcı olurmusunuz.