Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
Se**** Çi**** –

Merhaba hocam benim sol varikoselim var ama sperm veremiyorum ultrason sonuçumla ameliyat olabilir miyim moralim çok bozuk yardimci olursaniz sevinirim kib hosçakalin.

Kadın
sa**** ak**** –

bende sol tarafda varikosel var sperm analiznde hiç sperm yok ve bol sayida lokasit görülmüsdür diyor . uzman doktor sadece tüp bebek yoluyla cocuksahibi olabilirsiniz dedi .varikosel ameliyatina gerek olmadigini dedi.saygilar.

Erkek
Er**** Ki**** –

Iyi aksamlar hocam penis im ayak mantari gibi sivilce seklin kabar malar meydana geldi ve testis lerim de boncuk gibi lekeler meydana gel di ve kasim ti ve yanma yapiyor neyapmam gerekiyor yardim ci olabilirmisin hastalik vilas mis olabilirmi tesekkurrler

Erkek
du**** te**** –

hocam sertleşme ve erken bosalma sorunum var ve son zamanlarda gömülme meyda geldi sıklıkta olmuyor biraz kiloluyum sadce göbek bu konuyla ilgili tavsiyelerinizi albilirmıyım ne yapmam gerekir