Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
Em**** At**** –

Doktor Bey ben sünnet olurken penisimde kireçlenme olmuş bunun sonucunda penisimde büyük siyah lekeler ve baş kısmında benek benek lekeler var şuan hiç bi sorun yok ama görünüş olarak beni rahatsız ediyo evlenmeye korkuyorum sizce ne yapmalıyım lazer ameliyat varmış o kadar param yok sizce ilaç yada krem kullanarak geçermi ? lütfen yardımcı olun..

Kadın
se**** ak**** –

Banyodan çıktıktan sonra yüzüme dermalogica active toner sıktım yüzüm çok yandı. Önerilen nemlendiricisini sürdüm olmadı yıkadım hala yanıyor. Ne olmuş olabilir? Normal mi?

Kadın
Di**** Ak**** –

25 aylık oğlumda yaklaşık 7-8 aydır molloskum var tedavi olarak sıkmamız gerektiği söylendi ama gecmedi ve boyun bölgesinde daha cok yayıldı arastırmalar yapınca potasyum hidroksit %10 ile tedaviyi gördüm sizce ne yapmalıyız ?

Erkek
sa**** ba**** –

Daha önce çıkan sivilce vb. şeylerin bıraktığı izler 2-3 ay kadar devam etmektedir.Bunu iyileştirip geçirecek bir ilaç veya tavsiye bekliyorum ilgilenirseniz sevinirim yardımlarınız şimdiden teşekkür ederim.

Erkek
Ha**** YI**** –

hocam 6-7 ay önce yüzümde göz altı bölgemde kahverengi ve açık renkli lekeler oluştu acaba bu rahatsızlık nedir ve tedavisi var mı? var sa nasıldır?

Kadın
Me**** Ör**** –

Ayağım burkuldu 2 gündür ağrıyo geçmesi için ne yapmalıyım

Erkek
Ka**** Du**** –

merhabalar doktor bey, ben 23 yaşında bi öğrenciyim. yüzümdeki benlerin çoğalmasından şikayetçiyim git gide artmasından da korkuyorum. benler doğuştan değil zamanla oluştu, et beni değiller, beyaz tenliyim , bi rahatsızlığım yok ancak görüntü anlamında moral bozucu. iz kalmadan alınmaları cerrahi veya bitkisel tedaviyle mümkün müdür? teşekkürler

Kadın
ze**** tu**** –

hocam her iki kalçamda uzun süredir var olan 4 -5 tane kaşıntılı kabarcıklar var dr'a gittim fakat önce krem verdi iyleşmeyince 1 er ay arayla o kabarcıklara iğne yapti ve keloit teşhisi koymuştu ama netice alamadım ilk başta kaybolur gibi oldu ama yine aynı halini aldı bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler saygılar

Kadın
es**** se**** –

Sertac bey esimde yillar once hpv virusu varmis.10yildir tekrarlamadi.korunmasiz iliskiye girmiyiruz,yalnizca 2.cocuk istiyoruz.Benim hala korkularim var.Bu konudaki suphelerimi nsl atabilirim bilmiyorum.Yardiminiza ihtiyacim var

Erkek
Tu**** Hı**** –

Hocam merhaba uzun zamandır penisimin başında sünnet derisi üzerinde kahverengi lekeler var bi kaç noktada ve geçmedi .Çok kez gittim doktora Krem yazıldı o zamanlarda ama işe yaramadı . Bu lekelerden nasıl kurtulabilirim yardımcı olur musunuz