Böylesi durumlarda, kişilere pembe estetik yapmak en doğru yöntemdir. Diş eti ile diş arasında cep diye tabir edilen bir alan vardır. Bu alanın kemiğe kadar olan mesafesi hekim tarafından ölçülerek, bu mesafe lazer ile kesilebilir.
Bu yöntemin kafalarda canlandırılması için, manikür gibi düşünülmesinde yarar vardır. Yani diş etlerindeki kesimin, tırnak etlerindeki kesim gibi olduğu düşünülebilir. Yani diş etleri yukarı doğru lazerle sıyrılır. Bu işlem, mesafenin hekim tarafından ölçülmesiyle yapılır. Genellikle elde edilen sonuçlar, kişiyi tatmin edecek düzeyde olur.
Diş eti ne kadar kesilirse, diş de o kadar büyüyecektir. Örneğin diş eti 3 milimetre kesildiğinde, diş de 3 milimetre büyümüş olacaktır. Böylece kişi ikili bir kazanım elde eder. Yani kişi güldüğünde hem diş etleri daha az görünür hem de dişleri daha büyük hale gelmiş olur.
Eğer hekim işini düzgün yaparsa, kesilen diş etlerinin eski haline gelmesi mümkün değildir. Yani kesilen doku, kesildiği yerde kalır. Kişi ömür boyu bu şekilde kalır ve bir daha böyle bir uygulama yaptırmak zorunda kalmaz.
Dr. Dt. Ali Osman Emiroğlu
hocam dişlerde sarılık ve azı dişlerde dişin kenarında sarı kaplama olmuş birde küçük siyah noktalar oluyor bunun tedavisi nasıl our geçermi devlet h... devamı
Diş Telleri Dişleri Çürütür Mü?
Pekiştirme Tedavisi Nedir?
Kürdan Dişler İçin Zararlı Mıdır?
Estetik Diş Hekimliğinde Hangi Teknikler Kullanılır?
Gömük Dişi Çekme Yöntemi