1.5 ay önce ameliyat oldum birinde 0.25 birinde 0.75 numara kaldı bunu doktorun 0 a indirmesi gerekiyor mu ?
1.5 ay önce ameliyat oldum birinde 0.25 birinde 0.75 numara kaldı bunu doktorun 0 a indirmesi gerekiyor mu ?
Bununla Alakalı Net Bilgi Verebilmemiz İçin Genel Bir Muayene Olmanız Şart. Burada Yaş Faktörü Önemli, Gözlük Kullanmaya Hala Devam Ediyormusunuz? Uzak Yakın Görmeniz Yaşa Bağlı Mı? Yoksa Genetik Mi?? Detaylı Bir Muayene Sonrası Net Bilgi Verilebilinir.
Hi; İf U Tell Us?? How Old R U? Do You Use Contact Lenses?? First You Need Complete Examination. İf Ok Your Eyes After The Examination; Our Prices 1.200 Euro Beetwen 2.100 Euro.. Sincerely.
Merhabalar hocam. 2 ay önce sağ gözümden katarak ameliyatı ve 1 adet lukentus iğne oldum. Katarak ameliyatımda parçalı mercek atıldı. 1 hafta öncesine kadar gözümde bir sorun yoktu ve 1 haftadır ozellikle geceleri yoldaki ışıkları kademeli olarak 3'lü görüyorum. Bunun sebebi ne olabilir acaba?