
Ben 16 yaşındayım hiç adet olmadım ama dün kahverengi sümüksü bi leke geldi sizce bunun nedeni nediir lütfen cavaplayin.
Ben 16 yaşındayım hiç adet olmadım ama dün kahverengi sümüksü bi leke geldi sizce bunun nedeni nediir lütfen cavaplayin.
Merhaba, ben 13/11/2014 dogum yaptim ama kizim kordon yuzunden olu dogdu, ve been simdi tekrar hamile kalmak istiyorum sizce daha erken midir? sadece 1 ay gecti cunku ? Dogum da hemoraji yaptim,ragimim fazla calismiyodu, 7 puan kan kaybettim bunuda belirtmek istedim. Cevabinizi bekliyorum. Iyi gunler.
Hocam meraba ben 16 eylül de niianlımla ilk defa ilişkiye girdik boşalma falan olmadı , ertesi sabah idrarım kanlı olarak geldi , 19 eylülde adet oldum, daha sonra iki ay olmadım hormon testi yaptım doktor hamilelikle ilgili bişe demedi kist var dedi qlairista verdi , bu ay başladım ilaca fakat çok sancım var ve adetim 15 gündür devam ediyor bu normal mi ve hamile olma olasılığım var mıdır