
Merhabalar hocam 19yaşındayım hiç ilişkiye girmedim adetimden 1hafta sonra maturbasyon yaptim ve ertesi gun kahverengi akinti geldi bir haftadir devam ediyor daha once hic boyle olmamisti bu nedir?
Merhabalar hocam 19yaşındayım hiç ilişkiye girmedim adetimden 1hafta sonra maturbasyon yaptim ve ertesi gun kahverengi akinti geldi bir haftadir devam ediyor daha once hic boyle olmamisti bu nedir?
mrb iyi günler . ben sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ama bende boxer onda kilot vardı. bi ara ben kilot çıkardım ama sevgilimde kilot halen duruyodu.boşalmadım ama zevk suyum gelmişti. sevgilim şuan 1.5 aydan fazla adet olmuo ve kahverengi akıntı olduğunu söylüyor. hamilemiyim diye çok korkuyor. sizce gebe kalma gibi bir olasılık var mı ?*
Doktor hanım ben en son adetimi 13 temmuzda oldum evliyim ama hala adet olmadım kasığımda karnımda sırtımda ağrılar var arada midem bulanıyor başım ağrıyor sık sık tuvalete gidip geliyorum canım bol,bol,meyve istiyor göğüslerinin üçü koyulaşdı ve sıvı geliyor gebelik testi yapıyorum iki çizgi çıkıyor biri koyu diğeri açık kırmızı çıkıyor bugünde damla damla kan geldi acaba hamile miyim
Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. Kanda Gebelik Testi Doğrulamanın En Emin Yoludur. Dilerim Gönlünüze Göre Sonuçlanmıştır Durum. Sevgiler.
Merhaba hocam ben 10 ocak da düşük yaptım ardından kurtaj oldum 1 hafta kanamam oldu düşük yapali 45 gün oldu ama hala adet olmadim son 3 gündür az bir şekilde kahve rengi lekelenmem var bir sorun olabilirmi dusukden 20 gun sonra hastaneye gidip rahmime karından ultrasyona ile bakıp gayet güzel rahmin toparlanmış demişlerdi.