Merhaba. 28 yaşındayım ve gözlerim +16 hipermetrop doğuştan. Size göz ölçülerimin bulunduğu reçeteyi göndermek istiyorum fakat mail adresinizi bulamadım. İyi günler.
Merhaba. 28 yaşındayım ve gözlerim +16 hipermetrop doğuştan. Size göz ölçülerimin bulunduğu reçeteyi göndermek istiyorum fakat mail adresinizi bulamadım. İyi günler.
Merhaba Hocam 3 yaşında bir oğlum var. 11 aylıkken gözlerinin -18 derece miyop olduğunu öğrendik. Şimdi ise -20 derece gözlük kullanıyor. Gösterdiğim doktorlar şuan herhangi bir cerrahi müdahale yapılamaz dediler.Sizcede öylemi? 3- 4 ayda bir kontrole götürüyoruz .Aynı zamanda ileride ne zaman (kaç yaşında) herhangi bir tedavi olabilir? lütfen yardımcı olun.Teşekkürler
Merhabalar Sinan Bey, 1.5 yıl önce oldugum lasik göz ameliyatı sonrasın 5 derece miyop olan gözlerim sıfırlandı. Ancak şuanda farkettiğim üzere son 3 aydır sağ gözümde yukarı doğru bir göz kayması var. Dışardan bakıldıgında farkedilmiyor ancak ben farkediyorum tabiki. Zaten ameliyat sonrasında da aynı gözümün göz bebeği hep daha büyüktü. Bu göz kayması artar mı?görme kaybı yaşar mıyım? bu konuda oldukça endişeliyim.
Merhaba doktor.Ben 21yaşındayım.Miyop var bende lazer ameliyatı olunmak istiyorum.ama şimdi hamilelikten dolayı olunamıyorum.Doğumdan kaç vakit sora ameliyat olunabilirim.Bide ben azerbaycanda yaşıyorum.ameliyat olunmak için sizin yanınıza gelmek istiyorum.Eyer oraya gelirsem kaç gün içinde ameliyat olunub gide bilirim.bide tahmini rakam ya da maliyetini söyleye bilirmisiniz rica etsem ameıiyatın.
Merhaba; Doğumdan 6 Ay Sonra Muayene Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Uygun İse Lazer Operasyonu Olabilirsiniz. Toplmda 3 Gününüzü Bize Ayırmanız Yeterli Olacaktır. 1. Gün Muayene, 2.Gün Operasyon 3. Gün Kontrol. 00902124444424 No'lu Telefonu Arayarak Detayları Öğrenebilirsiniz.