42 yasindayim doğuştan göz tembelliyi var dediler katarak ameliyatı oldum ama astimattan dolayi sifirlayamiyorlar
42 yasindayim doğuştan göz tembelliyi var dediler katarak ameliyatı oldum ama astimattan dolayi sifirlayamiyorlar
merhaba Sinan bey: gözlerimin ikisinde de astığmat var. ve gözlük kullanıyorum. şimdi de presbiyopi başladı. gözlüğü takmasan baş ağrısı yapıyor. taksan yakın büyüyor. elektronik işiyle de uğraştığım için bayağı zorlanıyorum. bu ikisinden de kurtulma şansım nedir. sizin yönteminizle sıfırlayabilirmiyiz.? sgl. iyi çalışmalar.
Muayene Sonrası Göz Yapınız Uygun İse Lazer İşlemi Uygulaması Yapılabilir. Göz Numaralarınızın Derecesini Bilemediğim İçin Genel Bir Muayene Sonrasında Daha Net Bilgi Verebiliriz.
merhaba doktor bey annemin bir gozu %20 bir gozu %5 goruyor sekerden dolayi kanama var durdurulamiyor seker ameliyati oldu tip 2 diyabet.gozleriyle alakali zahide yetiste gorduk laser ile buharlanip kaybolduğunu soylediniz boyle bir sey mumkun mu acaba? goz durumunu whats uptan atsak size ona göre gelmek isteriz yaniniza tesekkurler .trabzon.