55 yaşındayım 10 numara miyop astiğmatım gözüm sıfırlanırmı teşekkürler hocam saygılar
55 yaşındayım 10 numara miyop astiğmatım gözüm sıfırlanırmı teşekkürler hocam saygılar
meraba hocam. babamın gözü küçüklükten beri iyi görmüyor. genetik böyleymiş annesinin gözüde öyleymiş. şimdi -20 lens takıyor. sağ gözünün önünde ortada siyah nokta var çnünü görmüyor. babam 57 yaşında 25 sene önce kavuçuk lens takıyormuş bir gün gece gündüz takılı kalmış o günden sonra kan toplanmış gibi siyah nokta belirmiş o günden beri sağ gözü önünü görmüyor görmüyor. o noktanın kenarlarından biraz görüyor. aslen türkmenistanlıyız bizim doktorlar türkiyeyi tavsiye etöişler sizi videodan yeni gördüm. takip ettim. o noktaya yapılabilecek bir tedavi var mı var ise yaklaşık fiyatı ne kadar olur? saygılar!
merhaba Sinan bey: gözlerimin ikisinde de astığmat var. ve gözlük kullanıyorum. şimdi de presbiyopi başladı. gözlüğü takmasan baş ağrısı yapıyor. taksan yakın büyüyor. elektronik işiyle de uğraştığım için bayağı zorlanıyorum. bu ikisinden de kurtulma şansım nedir. sizin yönteminizle sıfırlayabilirmiyiz.? sgl. iyi çalışmalar.
Muayene Sonrası Göz Yapınız Uygun İse Lazer İşlemi Uygulaması Yapılabilir. Göz Numaralarınızın Derecesini Bilemediğim İçin Genel Bir Muayene Sonrasında Daha Net Bilgi Verebiliriz.