
merabalar, benim adetim 15 günden fazla gecikti, iki gündür çok az kahverengi akıntım var, bunun nedeni ne olabilir, 9 gün önce kan testi yapmıştım negatifti, kahverengi akıntımın olmasının nedeni nedir. şimdiden tşkr ederim.
merabalar, benim adetim 15 günden fazla gecikti, iki gündür çok az kahverengi akıntım var, bunun nedeni ne olabilir, 9 gün önce kan testi yapmıştım negatifti, kahverengi akıntımın olmasının nedeni nedir. şimdiden tşkr ederim.
Merhaba hocam ben sözlüym unv okuyorum. Kasimin 6 snda birlikte oldum içime bosalmadi ama kasım bitti aralık ayı 9 u bugün hala hasta olmadım doktor rahim ağzımın kalın olduğunu kan tahlili yaptı yalnız ben okadar korktumki hamileyim diye vessalam sonuçlar çıktı doktor süt oranimin yüksek olduğunu 38 olduğunu söyledi bana adet sokucu progestan verdi 100 mg anlamadığım nokta araştırdım hamilelik için düşük olmaması için veriliyormuş hocam ne yapicagimi şaşırdım bu ışte bir saçmalık var ne olur yardımcı olun okul okuyorum hocam hamile kalmamam gerek lütfen cevap verin ne olur
HOcam merhaba benim geçen ayin 17sinde reglm bitti. Ama bu ay henüz regl olamadim. Geciktim. Afet zamani gördügüm karin sancisini falan hep görüyorum bir tek kan akmiyor. pazar günü bosalma olmadan iliskiye girdik. Iki gündür farkli idrar testleri yaptiriyorum ama hep negatif çikti. Beyaz akintim oluyor ve bugün beyaz akintinin içinde bi damla pembe akinti gördüm. Sizce bu bekleme süresi idrar testinin kesin sonuç vermesi için yeterli mi hamilelik belirtileri olabilir mi ?