Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Ha**** Er**** –
annem gölük kullanıyo ama artık kullanmak istemiyo ameliyat olmak istiyo size ulaşmak istiyoruz lütfen...
NE**** ca**** –
doktor bey oğlum 7 yaşında dün göz muayenesinde çıkan miyopi 2.25gözlük şartmı ayrıca süreklimi kullanacak ..kullanmayla düzelirmi bilgi rica ediyorum
Fa**** Tu**** –
Hocam merhaba ben 68yaşında ve DM ve HT hastasıyım göz kusurlarım sağ:uz:3.75-1.50. Yk:+6.25-1.50. Sol:uz:+2.25-1.50. Yk:+5.25-1.50 multifokal lens kullanılırmı?Yakın kalsın monofokal diyende var multifokalle gözlükleri atarsın diyen doktorda.DM sorun oluştururmu?Çok okuyorum)
Fa**** De**** –
Annem göz tansiyonundan ameliyat oldu.Ama haftalar sonra şikayeti üzerine dikiş kaldığını söylediler ve tekrar dikişi almak için ameliyat ettiler.İlk operasyondan itibaren gözünde tül perde varmış gibi gördüğünü söylüyor.Bu ameliyatın başarısız geçtiğini mi gösterir?Tedavisi nedir?