Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
se**** to**** –

Hocam merhaba aşağı yukarı 2 yıldır sizi takip ediyorum sizi son umudum olarak görüyorum görme bozukluğum ve aşırı kalın mercekli gözlüklerim yüzünden kendime olan güvenim ve topluma karışma sosyal yaşantım yok denilecek duruma geldi 18 ve 19 numara gözlük kullanıyorum uzağı göremiyorum ama yakınıda gördüğüm söylenemez kullandığım gözlüğe rağmen görme oranım çok düşük gözlüksüz bir hiçim geceleri hiç görmüyorum yaşım 24 7 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum gittiğim her hastahanede gözlükten kurtulmamın bir yolu olmadığı ve şuanki görme oranımın üstünde göremeyeceğimi belirttiler görme bozukluğum yüzünden psikolojim bozuldu benim numaramda bir hastanın gözlükten kurtulma ihtimali ve görme oranını yükselme ihtimali varmı mutlu haberlerinizi bekliyorum hocam saygılar

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Detaylı bir göz muayenesi sonucu tedavi planlaması yapılabilinir. Göz numaralarınız çok yüksek olduğu için lazer yapma imkanımız maalesef yok. Göz içi lens uygulamaları ile gözlükten kurtulma ve görme oranında yükselme şansı var.