hocam ayak bileğimde çatlak vardı 3 hafta durdu ve alçıyı aldırdım. yavaştan yüklenmeden değnek yardımıyla yürüyorum. ama ağrı ve morluk var şişlikde dahil. bu normal mi ?
hocam ayak bileğimde çatlak vardı 3 hafta durdu ve alçıyı aldırdım. yavaştan yüklenmeden değnek yardımıyla yürüyorum. ama ağrı ve morluk var şişlikde dahil. bu normal mi ?
hocam ben amatör olarak artistik buz pateni yapiyorum bugun de gitmsistim ama ters bi hareket sonrasi sol elmacik kemigimin ustune dustum basm dolandi falan neyse sonra gecti dedm devam ettim sonra yuzumu yikarken sümkürdüğümde sol gözümün alti sisti sonra doktora gidelim dedik gittm tomografi cekti ve herhangi bir sey yok dedi göz icinde travmadan dolayi olabilir dedi ve bugun cumartesi pazartesi bi göz doktoruna gorun dedi ve klamoks tilac sr ve göz damlasi netira verdi kullanmadan once abdest alirken sümkürdüm ve bu sefer daha fazla sisti ben ilk anlamadm sümkürdügümde sistigini ancak daha sonra ikinci sümkürmemde anladm ve su an hic rahat deilim elmack kemigi zedelenmesi olabilrmi neden siser göz alti simdiden tesekkur ederim.
merhabalar HOCAM . benim bacaklarımdaki FİBULA ve TİBİA kemikler normalda ağrısı var . Özellikle egzersiz yaptığım sürece çok fazla olur .şuana kadar herhangi bir TEDAVİ OLMADİ ayrıca ben 20 yaaşında ve 85 kilo ağırlıktayım bu durumumda sizin ne öneriniz? türkçem fazla iyi olmadiği için yanlışlarımı kusura bakmayınız . çok teşekkürler
dizimde korkunç ağrı ile doktara gittim bayram oldugu için sadece röntgen çekildi ödem çıktı dünde mr cekildim sonucu medial menisküs posterior horn medialinde vertikal oryantasyonlu kök yırtığı, Lateral menisküs posterior hornda grade ll dejenerasyon lehine kapsüler yüze uzanım gösteren sinyal artışı, İntraatiküler alandan suprapatellar bursaya uzanım gösteren hafif effüzyon, İntraartiküler alandan PCL posterior komşuluğunda osteokondromatöz oluşum, Patella artiküler kartilaj kalınlığında diffüz azalma ve lateral fasette ödem (grade lV Kondromalazi patella)