
Bebegim 14 aylik ve emziriyorum. Ella sonraki gun hapindan kullanmak zorunda kaldim. Emzirmeye ne kadar ara vermem gerekir? Ve bu durumda sutten kesmem dogru olur mu?
Bebegim 14 aylik ve emziriyorum. Ella sonraki gun hapindan kullanmak zorunda kaldim. Emzirmeye ne kadar ara vermem gerekir? Ve bu durumda sutten kesmem dogru olur mu?
Merhabalar Hocam Sayin hocam bir bucuk yil once 21 haftalik erkek bebegimi düşürdüm susus kalmisti die 18 yasindayim 3 yillik evliyim dusuk yaptiktan sonra 6 ay korundum biraktim adetim genelde duzenli hic bizamn gec olmam hatta erken olurum ama en son 25 temmuzda adet gordum bu ay olmadim adetim 6 gun gecikti test yapmadim doktora da gorunmedim acaba hamilemiyim hocam simdiden teşekkür ederim
Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. Dilerim Gönlünüze Göre Sonuçlanmıştır Hamilesinizdir. Sevgiler.
Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. Akıntı Sorunu Sipiral Kullanımlarında Daha Sık Olur Doktorunuza Muayene Olmalısınız. Sevgiler.
Hocam açıkça söylemek gerekirse ben nişanlımın penisine elimle mastürbasyon yaptım fakat elime boşalmadı kesinlikle elimi çektikten sonrada vajinada dokundum bu olaydan 5 gün sonra adet oldum ama simdi 14 gün gecikti olmuyorum zevk suyu bulaştı mı diye endişe ediyorum 5 tane gebelik testi yaptırdım 13. Günde sonuçlar negatif sizce hamile miyim?