
Sezaryanla 3 ay önce dogum yaptım ayrıyeten kordonlarımıda baglattım ve 3 ay oldu adet olmadın neden acaba
Sezaryanla 3 ay önce dogum yaptım ayrıyeten kordonlarımıda baglattım ve 3 ay oldu adet olmadın neden acaba
Merhaba; Bu ay klomen hapı kullandım doktorum catlatma ignesi vermedi kendiliginden catlayacak dedi adet gunumdeyim adet sancısı iki gündür cekiyorum yalniz adetim gelmiyor kahve rebgi akintim var ağrılarım var bugun akintim kesildi acaba nedeni nedir korkuyorum kist olusmasindan hamile olabilirmiyim ?
Tuvalette mastürbasyon yaptıktan sonra tuvalet kağıdı ile penisimi temizledim ve kullandığım kısmı çöpe attım ama tuvalet kâğıdının folyosunda ve kenarlarında sperm kalmış olabilir. Benden sonra tuvalete giren biri aynı tuvalet kâğıdını kullandı. O da vajinasını temizlerken tuvalet kâğıdında sperm var ise gebelik ihtimali var mıdır. Sabırla cevap verdiğiniz için çok teşekkürler.
slm doktorum facden sizi ekledim ama szi rahatsız ediyorsan özür dilerim bir sorunum var . bebek düşündüğümüz için kontol amaçlı Hasteneye gttim .kadım doğum doktoruna gittim doktorumuz kan tahlili istedi ultrasonda hiç bşi çıkmadı tsh 4,21 di hamilelik 1 ay öncesi hamile kaldım 3,18 e düştü sonra kadın doğum doktorumu değiştirdim yeni kadın doğum doktorum iç hastalıkları doktoruna sevk etti iç hast. dokt. değerlerimin normal olduğunu korkulcak bşi yok dedi. kan tahlilimde guatr çıktı ama düşükmüş değeri normal okadar korkulacak bşi yok dedi bana eutrox 50mg verdi. pazar günleri 75 mg kullanmamı söyledi tsh 4, ayımda 2,66 düştü .. internette yeni bir araştırma yaptım guatr bebeğin zeka gelişimi etkiler yazıyor. kendi doktorlarıma söylüceğim bunları.. sizede danışmak istedim çok iyi bir doktorsunuz bana yardımcı olurmusnuz?