
Merhaba burcu hanım ilişkiden sonra sistit oluyorum sizce sebebi nedir ne yapmalıyım
Merhaba burcu hanım ilişkiden sonra sistit oluyorum sizce sebebi nedir ne yapmalıyım
Merhabalar öncelikle, Nisanlim ile bir birliktelik yasadik. 17 Ocak, 19 Ocak ve 20 Ocak tarihleri ovülasyon dönemimdi. 17 Ocak’ta prezervatif ile korunduk içime de bosalmadi. 19 Ocak tarihinde iç çamasirlarimizla sürtünme yoluyla beraberlik yasadik yine bosalma temasi olmadi lakin 20 Ocak’ta tam yumurtlama gecemin yüzde ihtimali en fazla olan gece olur ya o gece de korunduk prezervatif gibi bir seyle lakin bir kaç kez girdi çikti, içime bosalmadi yakinimda bir yere de bosalmadi benim bünyem hassas oldugundan ella hapi almak istemedim. Ondan sonra ki günlerde bunu kafama taktigim stres oldugumdan midir nedir bas agrim karin agrim karnimda sislik varmis gibi hissediyorum. Psikolojik galiba. Hamilelik riskim konusunda beni aydinlatirsaniz çok tesekkür ederim.
Merhaba. Kız arkadaşimla bir çok ilişki yaşadıım korunmasız bir şekilde ama vajina içerisinde hiç boşalma yaşamadım. Onu için bir ilişki daha yaşamak istiyoruum ama vajina içerisine boşalmak istiyoruum ertesi gun hapını ilişkiden hemen sonra kullansaam gebe kalma ihtimali varmıdır acaba buna kesin bir cevap istiyorum. Zamanınızı ayırdıgınız için teşekkur ederiim.
Merhaba,benim adetlerim sürekli düzensiz ve miktarı sürekli değişkenlik gösteriyor.En son hormon testi yapıldı ve sorun çıkmadı,kiste de bakıldı olmadığı söylendi 3 ayrı doktor tarafından.daha sonra tarlusal verildi ve adet oldum.sonra 3 ay sonra tekrar duzensizlik olunca gecikince adet tarlusal aldım ve 4 gün sonunda oldum. geçen ay birliktelik yaşadım ve ertesi gün hapı kullandım.şubatın 13ünde de birliktelik yaşadım ve korunduk.adetim gecikti beta hcg testin sonucu 0,02 çıktı. şimdi ise çok az şekilde damla damla kan gelmektedir.sizce sorun nedir? hamilelik var mıdır? yardımlarınızı rica ediyorum.Teşekkürler.