
Merhaba, erkek arkadaşımla ilişkiye girmediğim halde vajinamda kanama oldu kızlık zarım yırtılmış olabilir mi? Cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.
Merhaba, erkek arkadaşımla ilişkiye girmediğim halde vajinamda kanama oldu kızlık zarım yırtılmış olabilir mi? Cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.
benim adet görmeden bir sene önce baslayan ve 8 senedir süren akıntım var kasıklarımda agrı arasıra hafif kasıntı ve yanma yapıyo daha önce doktora basvurdum ama fayda göremedim bekar oldugum için alttan muayene yapamadılar merak etiğim benim idrar kacırma sorunumda var aynı sekil doktora basvurmama ragmen gecmiyo iltihaptan kaynaklandiğini söylediler sizce benim akıntım hastalık belirtisi mi ve idrar yollarımı da etkiliyor olabilir mi?
en son 27 martta adet oldum.normalde 27 gün süren adet süremin bu gün itibariyle 2 gün gecmiş bulunuyor.gecikmenin olduğu 23 nisan itibariyle pembemsi ve cok az akıntı gelmeye basladı ama uzun süreli değildi..ara ara geliyordu.gecikmemin ikinci günü olan 24 nisanda ise yine aralıklı olarak kahverengiye de benzeyen kımızımsı akıntı gelmeye basladı..üstüne görme dedikleri kanama olabilirmi acaba.bu arada gecikmemnin ilk günü olan 23 nisanda evde test yaptım negatif cıktı.hamile olma şansım varmı..şüphelenmelimiyim sizce ?