
Hocam eşimin sperimi 0 tese testi yaptı sperim bulunamadı bizim ne yapmamız gerekiyo hocam biz çok üzgün perişan durumdayız eger olumlu birtedavi birşey varsa size gelmek istiyoruz hocam tşk ederim
Hocam eşimin sperimi 0 tese testi yaptı sperim bulunamadı bizim ne yapmamız gerekiyo hocam biz çok üzgün perişan durumdayız eger olumlu birtedavi birşey varsa size gelmek istiyoruz hocam tşk ederim
İyi günler hocam eşime yapılan sperm testi sonucunda azosperm teşhisi konuldu daha sonra yapılan mikro tese ameliyatı sonucunda az sayıda hareketsiz sperme rastlandığı söylendi tüp bebek tedavisine başladık tedavi sonucunda iki embriyo oluştuğu söylendi 3. Gün embriyolar rahme yerleştirildi ama tedavi sonucumuz olumsuz oldu Bebek sahibi olma şansımız var mı?Ne yapmalıyız ?
Hocam merhabalar, yaşım 27, boyum 182 cm kilom 63, genel sağlığım normal, 5 yıldır sigara kullanıyorum. Bir ay kadar önce bir hastanede iki kez spermogram yaptırdım ve ikisinde de canlı veya cansız sperm hücresine rastlanmadı. Testosteron seviyem 1200'lerde Prolaktin de normal aralıkta (tahlilim yanımda olmadığı için hatırlayamadım). Doktor başka hastanede daha ileri tetkikler yapılması gerektiğini belirtti, ben de azospermi ile ilgili biraz araştırma yaptım, youtube'da videolarınızı görünce sizi araştırdım fakat Ankara'da olduğunuzu öğrendim. Sizden ricam İstanbul'da sürecin devamında nereden ve kimden yardım alabilirim, bu konuda bana yol gösterebilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.