BENİM GÖZ NUMARAM 3.75 GÖLÜKLERİM VAR AMA KULLANMAK İSTEMİYORUM. LENS KULLANA BİLİR MİYİM. DÜZELME OLUR MU ACİL
BENİM GÖZ NUMARAM 3.75 GÖLÜKLERİM VAR AMA KULLANMAK İSTEMİYORUM. LENS KULLANA BİLİR MİYİM. DÜZELME OLUR MU ACİL
Sinan bey merhabalar, kizim 14 yasinda Kayseri'de yasiyoruz. Gözünde dogustan Nistagmus rahatsizligi var geçtigimiz hafta yapilan muayenede buna ek olarak göz tembelligi ve duane sendromu teshisi koydular. Doktorlarimiz Ertugrul Mirza ve Hatice Arda duane sendromu için ameliyat karari verdiler fakat bu konuda tereddütlerimiz var ne kadar faydasi olur ya da durumu daha mi kötüye gider bu konu hakkinda dönüslerinizi çok acil bekliyoruz ameliyat tarihimiz 8 Aralik bu tarihten önce karar vermemiz gerekiyor simdiden tesekkür ediyoruz.
2 yaşındaki kızımı aşı için aile hekimliğine götürdüğümüzde sol gözde kayma var biraz dedi.daha önceden böyle birşey dememişti.yakın zaman önce görmesine rağmen.özel göz doktoru muayenesine gittik.sol göz 2.50 sağ göz 0.50 miyop kayma bu yüzden dedi.3 yaşına kadar A vitamini vermemizi 3 yaşında o zmanki duruma göre gözlğk vereceğini 6-7 yaşına kadarda tamamen düzeleceğini garantiledi.Sizin görüşünüz nedir hocam?
6 Ayda Bir Muayenelerini Yaptırmanız Ve Göz Numaralarında Artış Olup, Olmadığının Saptanması Gerekir. Şimdiden Gözlük Kullanmasını Öneririm. 6-7 Yaşına Kadar Düzelme Garantisinin Verilmesinin Uygun Olmadığı Kanaatindeyim. Takip Edilmesi Gerekmektedir.