Merhaba, Gözümde miyop ve astigmatım var. Dereceleri 1 ve 0.75 arasında değişiyor. Gözlüklerden kurtulmam mümkün mü? Lazer tedavisi yapılıyor mu?
Merhaba, Gözümde miyop ve astigmatım var. Dereceleri 1 ve 0.75 arasında değişiyor. Gözlüklerden kurtulmam mümkün mü? Lazer tedavisi yapılıyor mu?
Doktor bey merhaba ben 17 yaşındayım sol gözümde dışa doğru kayma var dışardan fark edilmiyor ancak ben farkettim ve doktora gittim kayma olduğunu söyledi fakat hiçbir tedavide bulunmadı. Aynı zamanda ilkokul 4ten beri gözlük kullanıyorum miyopum. Sizce ne yapmalıyım tedavi yöntemi nedir?
Kayma Şikayetiniz Gözlük Kullanmanıza Rağmen Devam Ediyor İse, Cerrahi Müdahale İle Düzeltme Olabilir.
Hayirli günler hocam 35 yasindayim 2 hafta önce sag gözüme bakir çapak çarpti o an bir sikinti yoktu 1 gün sonra açik renk beyaza baktigimdahafif bulanik baktigim beyazin ortasinda hafif sari bir nokta görüyordum doktora gittim bir sey yok dedi 2 damla yazdi dryex moxai iki haftadir kullaniyorum ve bu nokta hala var ne yapmam lazim
Merhabalar Sinan Bey, 1.5 yıl önce oldugum lasik göz ameliyatı sonrasın 5 derece miyop olan gözlerim sıfırlandı. Ancak şuanda farkettiğim üzere son 3 aydır sağ gözümde yukarı doğru bir göz kayması var. Dışardan bakıldıgında farkedilmiyor ancak ben farkediyorum tabiki. Zaten ameliyat sonrasında da aynı gözümün göz bebeği hep daha büyüktü. Bu göz kayması artar mı?görme kaybı yaşar mıyım? bu konuda oldukça endişeliyim.