Merhaba hocam benim gözümde uçuşan cisimler var sinek gibi iplik gibi sizde bunun tedavisi mümkünmüş ben başka doktorlara güvenmiyorum bunlarla artık yaşayamıyorum gerçekten tamamen yok edilebilir mi ? saygılarımla
Merhaba hocam benim gözümde uçuşan cisimler var sinek gibi iplik gibi sizde bunun tedavisi mümkünmüş ben başka doktorlara güvenmiyorum bunlarla artık yaşayamıyorum gerçekten tamamen yok edilebilir mi ? saygılarımla
Doktor Bey 24 yaşındayım, gözlerim -8 miyop ve korneam ince olduğu için gittiğim doktor bey lazeri uygun görmedi. En fazla 7 numara silebileceğini 1 numara kalabileceğini ve tekrar ilerleyebileceğini söyledi. Ben yinede lazer olmak istiyorum. 2-3 senede olsa gözlük ve lensten kurtulmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
doğuştan kataraktlı kızım var.3 buçuk aylıkken mercek ameliyatı oldu.şu anda 9 yaşında ve 4 aylıktan beri lens kullanıyoruz.ilk yanlış hatırlamıyorsam 23 numarayla başladık lens numarası olarak her gün gözde 4 saat göz kapama tedavisi uyguladık.şu anda 17 numara lens kullanıyor.size sorularım var cevaplarsanız sevinirim.uzun süreli lens kullanımı göze zarar verirmi 6 ayda bir kontrollere gidiyoruz doktoru bişey demiyor ben sormasamda ters bişey olsa söylerlermi.kaç yaşına kadar göz kapama tedavisi yapmamız gerek.şu anda yüzde elli görüyor tek gözü bu arda sğ göz kataraktlı doğan.bunu yüzde yüze çıkarma şansımız varmı.göz içi mercek yerleştirme yaşı kaç yaşına kadar bekletilebilir.birde gözde kök hücre tedavisinden bahsetmiştiniz bir programda bunu benim kızıma uygulanabilirmiive görmesi daha da çoğaltılabilirmi.çocuklarda göz içi merceklerinde son çıkan mercekler varmı .en iyisi uygunu hangisi fiyatı ne kadar her hastanede bulunurmu.biz denizlide oturuyoruzz burada önereceğiniz doktor varmı.şimdiden teşekkürler cevapladığınız için.
Merhabalar Sinan Bey Bundan 5 yıl önce denizde yüzerken sağ gözüm enfeksiyon kaptı devlet hastanesi doktoru ilaç yazdı geçmedi bulunduğumuz ilde mustafa kemal araştırma hastanesi sevk etti damlali ve damlasiz muayne edildim ameliyat olmam gerektiğini ama olursam sağ gözümün hiç görmeme riski doğabileceğini ilaç tedavisi ve 6ayda bir kontrol verdi enfeksiyon ilerlemiş göz bebeğine zarar vermiş dedi ben üstüne düşmedim taki güvenlik sertifikası için sağlık raporu alana kadar sağ gözüm uzağı hiç görmüyor doktor hanım gözlük yazdı suan 10da/9 görüyor ama alışamadım gözlüğü çıkarınca etrafı bulanık görüp başım dönüyor beni etkiledi gözlük ne yapmam lazım acaba lazer düzelme ihtimali % kaç yada gözlük düzeltir mi ama ben alışamadım yardımcı olursanız sevinirim hayırlı günler..