İyi günler efendim, annem 63 yasında katarak ameliyatı oldu. Doktor sağ gözüne uzağı gören mercek sol gözüne yakını gören mercek yerleştirmiş. Bu benim aklıma takıldı herhangi bir sorun teşkil eder mi?
İyi günler efendim, annem 63 yasında katarak ameliyatı oldu. Doktor sağ gözüne uzağı gören mercek sol gözüne yakını gören mercek yerleştirmiş. Bu benim aklıma takıldı herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Lazer İle Düzeltme İmkanı Yok. Ama Muayene Ve Tetkikler Sonrası Herşey Yolunda Ve Uygun İse Göziçi Mercek Uygulamaları Yapılabilinir.
sinan bey merhaba, sol göz -11 miyop 0,75 astiğmat 485 mikron sağ göz -10 miyop 0,50 astiğmat 495 mikron acaba ben lazer tedavisi olabilirmiyim. tedavide amacım tabiki tam olarak görme sorunumu düzeltmek ancak bun zor olduğununda farkındayım . acaba lazer tedavisi olursam numaralarım kaç dereceye düşebilir. hiç lens kullanmadım yeni çıkan smile lazer benim gibi ince kornealar için bir umut ışığımıdır. yardımlarınızı rica ediyorum syg
Hocam ben 5 gün önce ilasik ameliyatı oldum bir gözümde hiç bir sıkıntı olmadı ancak sağ gözümde flep kaydı ve hemen bir daha operasyona alarak flep oturtuldu.Şu anda epitelizasyonum iyi olduğu söyledindi ancak gözüm çok bulanık ve puslu.Çok endişeleniyorum.1 ay gibi bir sürede iyileşme gerçekleşecek dediler.Flep kayması durumu sonucu etkiler mi?Yardımcı olursanız sevinirim.