Presbiyopi ameliyatı olmak istiyorum Konya'dan gelececeğim ücretini öğrenmek istiyorum
Presbiyopi ameliyatı olmak istiyorum Konya'dan gelececeğim ücretini öğrenmek istiyorum
Merhaba Sinan bey. Benim sol 9 sag gözüm 6.50 miyop idi. 2015 yilinda lazer ameliyati oldum. 7 ay öncesine kadar hersey normaldi. Tabi sol gözümde 1.25 kalinti olmustu sag normaldi görmem gayet iyi durumdaydi. Bu hafta muayeneye gittigimde sol gözümü 2 miyop sag gözümün ise 1 astigmat oldugunu ögrendim. Sonradan gittigim doktorlar 9 numaranin yüksek oldugunu bize gelseydin yapmazdik dediler. Sizce 9 numaranin lazer olmasi hatali mi? Suan yasadigim durum normal mi? Dünyada bunu yasayan tek insanmisim gibi hissediyorum. Bu konudaki düsüncelerinizi merak ediyorum. Simdiden tesekkür ederim. Bu arada yasim 26.
Hocam merhaba. Ben 17 yasindayim ve gözümde ileri derecede göz tembelligi var. Hangi doktora gittiysem bana tedavisi olmadigini söyledi fakat sizin bir yerde göz tembelliginin tedavisi oldugunu yazdiginizi gördüm. Manisa'da yasiyorum. Sayet tedavi varsa yakin zaman için sizden randevu alacagim. Tedavi gerçekten var mi?
Sinan bey merhaba kızım 6yaşında ve yakını göremiyor S+4.50C+1.25 S+5.75-1.25 ve S+4.75+1.50 S+6.25-1.50 ve sol gözünde şaşılık var gözü 18 aylıkken kaydı iki gözde de vardı fakat hemen gözlük tedavisine başladık şimdi gözlükle düz bakıyor fakat gözlüğü çıkardığında sol gözünde kayma hala var size gelmeyi düşünüyoruz tamamen düzelirmi bide 6 yaşında olduğu için tedaviyi sizmi gerçekleştiriyorsunuz çok teşekkür ederim