
Retina yirtigi icin yapilan arhon lazerden sonra ne zaman cinsel hayat baslar.. öpüsürken kafalarin degmesi zarar verir mi
Retina yirtigi icin yapilan arhon lazerden sonra ne zaman cinsel hayat baslar.. öpüsürken kafalarin degmesi zarar verir mi
Hocam benim bir gözüm 7 bir gözüm 8 numara miyop. Yaklaşık 10 yıldır lens kullanıyorum ve lazer ameliyatı olmak istiyorum. Uzun süreli lens kullanımı korneayı incelitr diyorlar bu doğru mu? korneam yeterli kalınlıkta olmasa bile LASEK yöntemiyle tedavi olabilir miyim? ve ücreti nedir? Eğer herhangi bir lazerc ameliyatı için gözüm uygun değilse ömür boyu lens kullanabilir miyim? yoksa lens kullanımının da belli bir ömrü var mı? Ben 10 yıldır sorunsuz lens kullanıyorum ama korneyı incelttiği söyleniyor bu yüzden devam etmekten korkuyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Genel Bir Göz Muayenesi Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Tedavi Planlaması Yapılır. Uzun Vadede Lens Kullanımı Gözlerde Kuruluğa Sebep Olabilmekte. Kuruluk Tespit Edildiği Taktirde Lazer Öncesi Destekleyici Tedaviler Yapılabilinir. Operasyon Ücret Bilgilerini 444 44 24 Numaralı Telefondan Öğrenebilirsiniz.
bundan 5 yıl önce lazer operasyon olma düşüncesiyle gittiğim dünya göz hastanesine,yapılan muayeneler neticesinde göz bebeğimin çapının büyük olduğunu bundan dolayıda operasyona uygun olmadığını söylediler.yaş ilerledikçe düşebileceğini söylediler.tıp gelişiyor sizce yapılabilir mi? yaşım 33.on yıldır lens kullanıyorum bundan dolayıda gözde kalıcı hasarlar olaşabileceğini hatta lazer yapılamayabileceğini duydum,endişeleniyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler.
Merhaba Sadece Göz Bebeği Çapının Çok Büyük Olması Operasyona Engel Değildir, Sadece Karanlıkta Işık Saçılmaları Oluşur. Başka Bir Operasyona Engel Bir Durum ( Kornea İnceliği Vs. ) Yoksa Lazer Olabilirsiniz. İyi Günler.