Sinan bey merhabalar, -3.50 , -3.50 miyop gözler astigmat yok. 3000 tl kadar bir bütce ayırabiliyorum. telefonda aldığım fiyatlar konusunda bir yardımınız olabilir mi?
Sinan bey merhabalar, -3.50 , -3.50 miyop gözler astigmat yok. 3000 tl kadar bir bütce ayırabiliyorum. telefonda aldığım fiyatlar konusunda bir yardımınız olabilir mi?
Doktor bey merhaba ben 17 yaşındayım sol gözümde dışa doğru kayma var dışardan fark edilmiyor ancak ben farkettim ve doktora gittim kayma olduğunu söyledi fakat hiçbir tedavide bulunmadı. Aynı zamanda ilkokul 4ten beri gözlük kullanıyorum miyopum. Sizce ne yapmalıyım tedavi yöntemi nedir?
Kayma Şikayetiniz Gözlük Kullanmanıza Rağmen Devam Ediyor İse, Cerrahi Müdahale İle Düzeltme Olabilir.
Katarakt Teşhisi Konulmuş Hastalara Lazer Ameliyatı Tedavisi Uygulanmamaktadır. Kataraktınız İlerlemiş Durumda İse Katarakt Cerrahisi İle Tedavi Olmanız Gerekmektedir. Katarakt Cerrahisi Sonrası Gözlerinizde Numara Kalır İse Katarakt Cerrahisinden 3-6 Ay Sonra Numara Tespitiniz Yapılır Ve Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Lazer Tedavisi Uygulanır.
Merhaba hocam 23 yaşındayım bir kac ay önce sağ gözümde bulanıklık oldu aynı gün doktora gittim ve 0.75 astigmat var dedi nakilliyim ve kortizon kullandıgım icinde olmus olabilir mi gözlügü bilgisayara telefona bakarken ve kitap okurken tak dedi ben gün icinde sürekli kullaniyorum arada cıkarıp gözümü dinlendirmeli miyim ve bu hastalık sürekli ilerliyor ve tedavisi yokmus dogru mu :/ ilerlemeye devam ederse kac yasinda lazer yaptirabilirim